Flame Jazzin syysohjelmassa uutta kotimaista ja kansainvälistä jazzia

1.9.2014 Uutiset

Logo2014_SyksyFlame Jazzin syysohjelma 2014 tarjoaa jälleen ajankohtaista kotimaista ja kansainvälistä huippujazzia. Yhteensä 22 kokoonpanoa esiintyy syksyn aikana Turussa viidellä eri estradilla. Åbo Svenska Teater, Jazzklubi Monk sekä Turun Seudun Musiikkiopisto tarjoavat seinät uudelle jazzmusiikille, kun peräti viisi yhtyettä esiintyy Turussa levynjulkaisukiertueillaan. Niina Airaksinen Dance Productionin kanssa yhdessä toteutettava nykytanssia ja jazzia yhdistävä teos Pohjola – Nordic Roots esitetään ÅST:n päänäyttämöllä marraskuussa kahteen kertaan. Flame Jazz vierailee syksyllä myös Logomossa, kun Turku Jazz Orchestra ja laulaja Aili Ikonen esittävät Ella Fitzgerandin tuotantoa Nordic Vocal Night –konsertissa. Laulujazzille omistetussa illassa esiintyy myös Ruotsin arvostetuimpiin jazzlaulajiin lukeutuva Lina Nyberg yhtyeineen. Lisäksi konserttisarja suuntaa jälleen merelle, kun järjestyksessään viides Flame Jazz Cruise kokoaa Viking Gracelle kuusi huippuyhtyettä. 27.9 järjestettävän risteilyn soultähtenä loistaa hiljattain ylistetyn The New Mystique –albumin julkaissut Tuomo. Itämeren aalloilla esiintyy lisäksi Jukka Eskola Orquesta Bossa, HERD & Jukka Perko, Felix Zenger, Aura Flow, Kadi Quartet sekä Wonder Girls & Henri Mäntylä.

Flame Jazz syysohjelma 2014:

12.9 Ilmiliekki Quartet (Åbo Svenska Teater/Cafe Tiljan)

27.9 Flame Jazz Cruise V (Viking Grace)

3.10 Kahden Miehen Galaksi (Jazzklubi Monk)

10.10 Nassaun Fasaani (Åbo Svenska Teater/Cafe Tiljan)

24.10 Jussi Fredriksson Trio (Åbo Svenska Teater/Cafe Tiljan)

31.10 Esa Pietilä Liberty Ship (Turun Seudun Musiikkiopisto)

2.11 Pohjola – Nordic Roots (Åbo Svenska Teater)

5.11 Pohjola – Nordic Roots (Åbo Svenska Teater)

7.11 Kallio Slaaki + Joona Toivanen Solo (Åbo Svenska Teater/Cafe Tiljan)

14.11 D-Booster (Jazzklubi Monk)

21.11 Koko Jazz Orchestra (Åbo Svenska Teater/Cafe Tiljan)

28.11 William Suvanne Quartet (Jazzklubi Monk)

5.12 Oddarrang (Åbo Svenska Teater/Cafe Tiljan)

8.12 Markus Pesonen Hendectet (Turun Seudun Musiikkiopisto)

19.12 Nordic Vocal Night: Turku Jazz Orchestra & Aili Ikonen: Ella! + Lina Nyberg Band (SWE) (Logomo)

Liput nyt myynnissä, tervetuloa mukaan!

TJO_Flame