Flame Jazz palaa maan pinnalle Kahden Miehen Galaksin konsertissa

30.9.2014 Uutiset

KMG

Flame Jazz palaa meriseikkailun jälkeen taas maan pinnalle, kun jazzklubi Monkin perjantai-illassa vieraaksi saapuu loistava duokokoonpano Kahden Miehen Galaksi. Kanttori Kantonen ja hänen apulaisensa Rumpua Lyövä Marakatti poraavat, sahaavat, naulaavat, tinaavat ja kolvaavat musiikkinsa mukaansatempaavaksi jazzinstallaatioksi. Ihastusta herättänyt duo julkaisi Emma-ehdokkaaksi nousseen ”Um Jepa” –debyyttilevynsä Fiasko Recordsille huhtikuussa 2013.

Kosketinsoittaja Seppo Kantonen tunnetaan lukuisista eturivin jazz- ja rockyhtyeistä jo 80-luvulta lähtien. Suomalaisen jazzpianismin kivijalka jatkaa hienoa uraansa tällä hetkellä mm. UMO Jazz Orchestran sekä Mikko Innanen Inkvisitio –yhtyeen riveissä. Persoonallisesta tyylistään tunnettu rumpali Joonas Riippa on yksi kiinnostavimpia suomalaismuusikoita. Verneri Pohjolan sekä Joonas Haaviston yhtyeiden taustalta tuttu hahmo pääsee Kahden Miehen Galaksin eturivissä ryöpyttämään koko arsenaalillaan. Pitkän linjan huippumuusikot Kantonen ja Riippa kohtaavat musiikillisesti yhtenevillä poluilla luoden hulvattoman saumatonta vuoropuhelua.

Pe 3.10 klo 21 Kahden Miehen Galaksi (Jazzklubi Monk, Humalistonkatu 3)

Seppo Kantonen – kosketinsoittimet
Joonas Riippa – rummut

Ovet klo 20.30

Liput 10/8 € (8Raita Record Shop)