Sun Trio levynjulkaisukeikalla Monkissa

18.5.2015 Uutiset

Sun TrioKevään 2015 viimeisessä Flame Jazz –konsertissa päästetään vauhtiin Louhivuoren veljekset Kalevi ja Olavi. Täydennettynä basisti Ville Herralla he ovat yksi nykyjazzin hienoimmista jazzyhtyeistä Sun Trio. Kokoonpano nousi kansainvälisen yleisön tietoisuuteen jo vuonna 2006 voittamalla Young Nordic Jazz Comets –kilpailun. Myös solistipalkinnon näytöstyyliin tuolloin pokannut trumpetisti Jorma Kalevi Louhivuori on tehnyt vahvan nousun Suomen huipputrumpetistien joukkoon. Kansainvälistä menestystä myös niittänyt Olavi Louhivuori tunnetaan parhaiten yhteistyöstään Tomasz Stankon kanssa sekä omasta Oddarrang-yhtyeestään. Turkulaislähtöinen kontrabasisti Ville Herrala on jo yksinään riittävä syy osallistua Monkin perjantaitunnelmiin.

Loistavan Sun Trion levynjulkaisu ja kevään viimeinen Flame Jazz –ilta tekevät paikalle saapumisen suorastaan väistämättömäksi.

 Pe 22.5. klo 21 Sun Trio @ Monk (Humalistonkatu 3)

Jorma Kalevi Louhivuori – trumpetti
Antti Lötjönen – basso
Ville Herrala – rummut 

Liput 10/8€ (Tiketti, 8Raita Record Shop)
Ovet klo 20