Flame Jazzilla minimalistinen kesäohjelma

1.6.2015 Uutiset

OlkkuFlame Jazz panostaa kesäohjelmassaan minimalismiin sekä konserttien että muusikoiden määrässä. Konserttisarja antaa tilaa kesäfestivaaleille, ja järjestää ainoastaan yhden tapahtuman. Rumpali Olavi Louhivuori valmistautuu kesän festivaaliesiintymisiin soittamalla soolokonsertin intiimissä jazzklubi Monkissa perjantaina 5.6.

Olavi Louhivuoren tuorein albumi Existence on todellinen soololevy, jolla Louhivuori soittaa kaikki instrumentit itse. Hän vastaa myös levyn tuotannosta ja kaikista sävellyksistä. Tyylillisesti Louhivuoren soolotuotanto eroaa jonkin verran hänen levytyksistään eri jazzkokoonpanoissa. Existencen äänimaailma luottaa tilaan ja aikaan ja studioteknologian mahdollistamiin äänellisiin kokeiluihin. Kaiken ytimessä on kuitenkin musiikin emotionaalinen voima.

Olavi Louhivuori on yksi Suomen menestyksekkäimpiä ja kysytyimpiä rumpaleita, jonka lukuisiin meriitteihin kuuluu muun muassa Pori Jazz vuoden taiteilija 2014 sekä Jazz-Emma palkinto vuonna 2007 Oddarrang-yhtyeen debyyttialbumista.

Perjantain Flame Jazz -konsertissa Louhivuoren mukana esiintyy äänitaiteilija Teemu Korpipää. Tervetuloa Monkiin nauttimaan kesäillan kiehtovista soundeista!

Pe 5.6. klo 21 Olavi Louhivuori Solo @ Jazzklubi Monk (Humalistonkatu 3)

Olavi Louhivuori – rummut
Teemu Korpipää – elektroniikka

Liput 10/8€ (Tiketti, 8Raita Record Shop)
Ovet klo 20.30.