Nuori kesätyöpaikkaa vailla?

19.3.2016 Uutiset

OP Turun Seutu lahjoittaa 50 nuoren kahden viikon kesätyöpalkat toimialueelta yhdistyksille. Jazz City Turku -hanke on yksi näistä onnekkaista!

Mikäli tunnet reippaan ja omatoimisen tapahtumatuotannosta kiinnostuneen 15-17-vuotiaan nuoren, vinkaa mahdollisuudesta eteenpäin! Tarjoamme kesätyöntekijälle mahdollisuuden tutustua tapahtumatuotanto-organisaation arkeen sekä avustaa Jazz City Turku -hankkeen toteuttamisessa ja tapahtumien järjestämisessä.

Työnkuva kattaa mm. seuraavia tehtäviä: avustaminen tapahtumien järjestämisessä, julisteiden jakelu, nettisivujen ja tapahtumakalentereiden päivitys, nuotiston luettelointi ja järjestys.

Etsimme musiikista ja kulttuurista kiinnostunutta reipasta ja omatoimista nuorta. Toiveena on, että henkilö osaa käyttää tietokonetta (erityisesti tietokoneohjelmista wordia ja exceliä) sekä hallitsee hyvin suomen kielen. Lisäksi sosiaalisen median kanavien sekä eri tietokonejärjestelmien (esim. julkaisujärjestelmien) tuntemus on eduksi.

Pankki kustantaa palkkasi (400 euroa/nuori) yhdistykselle, joka hoitaa palkanmaksusi ja lakisääteiset kulut. Nuoren palkkaajana toimii Flame Jazz, mutta kokonaisuuteen sisältyy tilanteen mukaan kaikkien hankkeen toimijoiden työtehtäviä.

Kesätyön kesto on yhteensä kaksi viikkoa koulujen kesäloma-aikaan, mutta se voi sijoittua myös useamman viikon ajalle. Jazz City Turku -hankkeen osalta työn ajankohta on 1.-14.6. tai sopimuksen mukaan kesäkuussa.

Laita hakemus vetämään

Voit hakea kesätyöpaikkaa, kun olet täyttänyt 15 vuotta 31.5. mennessä etkä täytä 18 vuotta ennen 31.8. Lähetä hakemuksesi suoraan yhdistyksiin 3.4. mennessä. Voit hakea useampaakin työpaikkaa, mutta tee jokaiseen oma hakemus. Yhdistykset haastattelevat ja valitsevat kesäntyöntekijänsä huhtikuun aikana.

Lisätiedot ja hakemukset: info@jazzcityturku.fi, p. 044 588 7708 / Taija Lähdetie

Tarkemmat ohjeet löytyvät OP Turun Seudun sivuilta!

Kuva: OP Turun Seutu