Kuva: Olli Sulin

Flame Jazzin vuosi 2017 pyörähtää käyntiin turkulaisvoimin!

2.1.2017 Uutiset

Jusu Heinonen Gyl5 avaa jazzvuoden 2017 perjantaina Turun konservatorion Sigyn Clubilla. Turku Jazzin vuoden artistiksi 2016 valitun multi-instrumentalisti Heinosen soitinvalikoima kattaa eri saksofonit, klarinetin, bassoklarinetin, poikkihuilun ja haitarin.

Turku Jazz Orchestran perustajajäsenenä ja Turun konservatorion lehtorina tunnettu Jusu Heinonen on aktiivinen turkulaisen musiikkikentän toimija. Naantalista kotoisin oleva muusikko on opiskellut Metropolia Ammattikorkeakoulussa pop&jazz-linjalla saksofonin soiton musiikkipedagogiksi. Turun konservatoriolla hän on toiminut lehtorina vuodesta 2010 alkaen ja vuodesta 2015 pop/jazz-musiikin vastaavana. Heinonen on myös toiminut Turku Jazz Orchestra -yhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2014 lähtien.

Heinonen luotsaa omaa Relax Corner -bändiään ja on työskennellyt useiden Suomen huippuartistien kuten kuten Sami SaarenJohanna FörstinTapani Kansan ja Pepe Willbergin kanssa. Heinonen tunnetaan myös teatterimuusikkona, ja lisäksi hän vastaa useiden turkulaisravintoloiden musiikkituotannoista.

Paikallisista luottomuusikoista koostuva, viime vuonna perustettu Jusu Heinonen Gyl5 soittaa tunnelmallista ja sävykästä jazzia länsirannikon tyyliin. Kokoonpanossa kitaraa soittaa vuoden 2015 Turku Jazz -artisti Ilpo Murtojärvi.

Jusu Heinonen – saksofonit
Ilpo Murtojärvi – kitara
Timo Kajamies – kosketinsoittimet
Vesa Saloranta – basso
Taneli Korpinen – rummut

Jusu Heinonen Gyl5
Pe 6.1.2017 klo 19.00 (ovet klo 18.00)
Sigyn Club, Turun konservatorio
Linnankatu 60, 20100 Turku

Ennakkoliput: Tiketti
Normaali 16,50 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 13,50 €
S-Etu 15 € (max 2 etua/kortti, ei bonusta)

Hinnat sisältävät palvelumaksun.
Lipunmyynti myös ovella klo 18 alkaen.