28.06. klo 18:00

Location

Kirkkopuiston Terassi WWW →
Address Tuomiokirkonpuisto, 20500 Turku 0405544051

Liput

Vapaa pääsy

Flame Jazz Summer Live: Aleksi Heinola Quartet (FI/US)

Manuel Dunkel – tenorisaksofoni
Tuomo Uusitalo – piano
Nathan Francis – basso
Aleksi Heinola – rummut

Aleksi Heinola Quartet koostuu Suomen jazzkentän huippumuusikoista. Ryhmän täyteläissä soundissa kohtaavat energisyys ja hienostuneisuus, ja luvassa on mukaansatempaavaa swingiä sekä taidokasta vuorovaikutusta soittajien välillä. Jazzmusiikkia tehdään 60-luvun hard bopista ammentamalla, nykyaikaisella twistillä. Konsertissa kuullaan sekä omista sävellyksistä että jazzstandardeista. Soittajien taidokkuus ja heittäytymiskyky mahdollistaa kvartetin monipuoliset ohjelmistot ja tekee jokaisesta konsertista ainutlaatuisen kokemuksen niin kuulijalle kuin muusikollekin.

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista ja ikärajattomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom! Tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.