Young Nordic Jazz Comets –voittaja Turkuun!

14.5.2012 Uutiset

Norjalaisyhtye Hanna Paulsberg Concept vakuutti yleisön lisäksi myös Young Nordic Jazz Comets -kilpailun tuomarit voittaessaan pohjoismaisen loppukilpailun vuonna 2011. Nuorta jazzenergiaa saadaan nyt kuulla myös Monkin Monday Jazz Happeningissa 14.5 klo 20.30! Yhtye on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta kiertää useilla festivaaleilla. Energinen kvartetti on palkittu YNJC-voiton lisäksi Trondheim Jazzfestin Talent Avard -palkinnolla.

Flame Jazzin tiivis viikko jatkuu keskiviikkona Turun uudella kulttuurilaiva Borella, kun Turun omat jazzikonit Severi Pyysalo ja Niklas Winter soittavat konsertin laivan tunnelmallisessa Navigare-ravintolassa. Rautainen turkulaisduo yhdistelee suomalaiskansallisia sävyjä afroamerikkalaiseen ilmaisuun. Samalla käynnistyy Flame Jazzin ja Boren yhteistyö turkulaisen kulttuurielämän rikastamiseksi!

 

Ma 14.5.2012 klo 20:30 Hanna Paulsberg Concept @ Monk

Hanna Paulsberg – Saxophone

Trygve Waldemar Fiske – Bass

Hans Hulbækmo – Drums

Oscar Grönberg – Piano

Vapaa pääsy

Ke 16.5.2012 klo 21:00 Severi Pyysalo & Niklas Winter Duo @ Bore

Liput 15 / 10 / 5€ (www.tiketti.fi)