Linnateatterin kokki on loihtinut maistuvan menun Flame Jazz –iltoihin. Hyviä viinejä ja pikkupurtavaa päästään nautiskelemaan jo tänään kiertueellaan Turussa poikkeavan Jukka Eskola Orquesta Bossan konsertissa.
-16cl täyteläistä punaviiniä ja marinoituja oliiveja, sekä valkosipulinkynsiä. 12e
-Punaheidi, pehmeä punahomejuusto.
Peltolan blue, sinihomejuusto
Vuohen viinitarhuri, juustoportti. 6kk kypsytetty juusto vuohenmaidosta.
(Viinisuositus: Moscato d’asti, poreileva, hapokas, kukkainen ja aromikas jälkiruokaviini)
-Coronaa nachojen ja salsakastikkeen kera 11e
Tervetuloa maistelemaan!
Pe 13.9 klo 22 Jukka Eskola Orquesta Bossa (Linnateatteri, Linnankatu 31)
Jukka Eskola – trumpetti
Petri Puolitaival – saksofoni ja huilu
Teppo Mäkynen – rummut
Ville Herrala – basso
Peter Engberg – kitara
Ilkka Lehtonen – viulu
Teppo Ali-Mattila – viulu
Maarit Holkko – viola
Veli-Matti Iljin – sello
Liput 19/16€ (Lippupalvelu)