New Yorkin jazzsykettä jazzklubi Monkissa

15.4.2014 Uutiset

Olli HirvonenNew Yorkissa nykyään asusteleva kitaristilahjakkuus Olli Hirvonen esiintyy Turussa perjantaina 18.4 kansainvälisen yhtyeensä kanssa. Vuonna 2011 Pori Jazzin vuoden taiteilijaksi valittu Hirvonen julkaisi hiljattain debyyttialbuminsa, ja Flame Jazz –konsertti on osa kvartetin levynjulkaisukiertuetta.

Kokoonpanon kansainvälisyys kuvaa hyvin New Yorkin tunnelmaa musiikillisten vaikutteiden sulatusuunina. Olli Hirvonen Quartetissa yhdistyy sulavasti neljän kansalaisuuden sävyt, kun yhtyeen jäsenet tulevat kolmesta eri Euroopan maasta sekä Yhdysvalloista.

Omaperäinen ja taitava Hirvonen kuuluu suomijazzin tulevaisuuden nimiin. Kitaristi on lähtenyt  rohkeasti rakentamaan kansainvälistä uraa. Flame Jazz -illassa koetaan tuoretta New Yorkin jazzsykettä parhaimmillaan.

Pe 18.4 klo 21 Olli Hirvonen Quartet @ Monk (Humalistonkatu 3)

Olli Hirvonen – kitara
Frederick Menzies (DEN) – saksofoni
Jeff Koch (USA) – basso
Philippe Lemm (NED)- rummut 

Ovet klo 20.30

Liput: 8/6€ (8Raita Record Shop)