Ruotsin jazzhuiput Flame Jazzin vuoden avajaiskonsertissa

5.1.2015 Uutiset

Jaska

Flame Jazzin vuosi 2015 alkaa kansainvälisissä tunnelmissa, kun konserttisarjan vieraaksi saapuu länsinaapurimme huippuja. Ruotsalaiskitaristi Hans Olding ja rumpali Jaska Lukkarinen julkaisivat syksyllä 2014 kiitellyn yhteisalbumin Far From Rio. Projektin myötä turkulaisyleisöllä on nyt hieno mahdollisuus tutustua Ruotsin eturivin jazzsoittajiin Monkin intiimissä klubiympäristössä. Kokoonpanon riveissä kuullaan yhtyeenjohtajien lisäksi Ruotsin jazzkentän voimahahmoja kuten saksofonisti Karl-Martin Almqwistia ja basisti Mattias Weliniä. Suomijazzin keskeisimpiin muusikoihin kuuluva Jaska Lukkarinen tekee tärkeää työtä tuomalla näitä kansainvälisesti arvostettuja huippusoittajia myös Suomen jazzestradeille!

Flame Jazz aloittaa samalla uuden DJ-konseptin, jossa myös jazzbasistina tunnettu Teemu Åkerblom soittaa konsertin yhteydessä jazzhelmiä levylaukustaan.

“Det blir nog inte bättre än så här. En jazz-pärla i höstmörkret!” –Lira

Pe 9.1.2015 klo 21 Olding/Lukkarinen Quartet + DJ Åkerblom (Jazzklubi Monk)

Hans Olding – kitara
Karl-Martin Almqvist – tenorisaksofoni
Mattias Welin – basso
Jaska Lukkarinen – rummut

Liput 10/8€ (8Raita Record Shop)
Ovet klo 20.30