Flame Jazz ja huippuravintolat yhteistyöhön, illalliskuitilla alennus konsertista!

28.8.2015 Uutiset

Food & Fun Turku 2015 logo (kopio)

Flame Jazz –konserttisarja ja Food & Fun Turku yhdistävät laadukkaan ruokakulttuurin ja huippujazzin tuoreella tavalla. Yhteistyö alkaa 4.-5.9. järjestettävän Flame Jazz Opening Weekend –tapahtuman aikana. Ravintolailta ja jazzkonsertti muodostavat yhdessä kokonaisvaltaisen elämyksen musiikin ja hyvän ruoan ystäville. Food & Fun –ravintolan kuitilla pääsee saman illan konserttiin alennetulla hinnalla.

Jazzklubi Monkissa esiintyy avajaisviikonlopun aikana kaksi trioa: perjantaina tuoreimman Jazz-Emman voittanut Mopo ja lauantaina kansainvälinen Richardson/Maekynen/Loetjoenen (USA/FIN). Food & Fun –ravintolat ovat vuonna 2015 E. Ekblom, Hus Lindman, Karu Izakaya, Kaskis, Ludu, Pinella, Sergio’s, Smör, Sointu, Tintå, Torre sekä ravintolalaiva Cindy.

”Food & Fun –ravintolat suhtautuvat ruoanlaittoon intohimoisesti. Samoin Flame Jazzissa suhtaudutaan jazzmusiikkiin samalla tinkimättömällä asenteella. Laadukas ruoka-, juoma- ja jazzkulttuuri kulkevat hienosti rinnakkain. Huippuillallinen, jazzkonsertti ja maistuvat drinkit luovat yhdessä lyömättömän draamankaaren onnistuneelle illanvietolle”, kertoo Flame Jazzin tuottaja Jussi Fredriksson.

”Food & Fun on verkosto jossa hyvät tekijät kokoontuvat yhteen. Flame Jazzin kanssa aloitettava yhteistyö tuo nyt täysin uudenlaisen ajatuksen illanviettoon, kuitilla keikalle! Haluamme edistää illanviettokulttuuria, ruokakulttuuria, juomakulttuuria sekä musiikkikulttuuria tuomalla nämä saumattomasti yhteen. Hyvä musiikki ja hyvä ruoka ovat loistava pari mihin tahansa iltaan ja uskomme että nämä 12 ravintolaa ja konserttielämykset tulevat tuomaan entistä enemmän nautintoa turkulaisille ja matkailijoille!” Food & Fun Turku tapahtuman tuottaja ja markkinointipäällikkö Jouni Kuru kommentoi yhteistyötä.

FLAME JAZZ OPENING WEEKEND @ MONK (Humalistonkatu 3)

Pe 4.9. klo 21 Mopo
La 5.9. klo 21 Richardson/Maekynen/Loetjoenen (USA/FIN)

Levymusiikista vastaa koko viikonlopun ajan aina tyylikäs DJ Åkerblom.

Food & Fun –liput 10€ tai yhteislippu molempiin konsertteihin 15€ (norm. 15/25€)

Tervetuloa nautiskelemaan!

www.foodandfunturku.fi