Jazzkulkue johdattaa seitsemännelle Flame Jazz Cruiselle

14.9.2015 Uutiset

FlameCruiseVII_Facebook

 

Hiljattain maailman ympäristöystävällisimmäksi matkustaja-alukseksi valittu Viking Grace irrottaa köydet lauantaina 19.9. seitsemännen Flame Jazz Cruisen merkeissä. Suosittu jazzristeily kokoaa musiikinystävät vuorokaudeksi Itämerelle nauttimaan ajankohtaisten huippuartistien esiintymisistä ja rennosta tunnelmasta.

Tuleva risteily esittelee Flame Jazz -yleisölle kaksi isoa kokoonpanoa: kansainvälinen afrojazz-yhtye Helsinki-Cotonou Ensemble ja We Jazz 2014 Rising Star -tittelin voittanut 12-henkinen Mikko Sarvanne Hip Company. Vuoden 2015 Teosto-palkinnon voittanut modernin jazzin kärkinimi Elektro GT sähköistää lauantai-illan ohjelmaa energisellä setillään. Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut laulajatar Janna esittää Flame Jazz Cruisella häneltä harvemmin kuultua soul-ohjelmistoa. Tunnelmallisella Retro-lavalla esiintyy kaksi hienoa kokoonpanoa: Joonas Haavisto Quintet Plays Strayhorn ja kansainvälinen Joakim Berghäll Nordic Dialogues. Flame Jazz Cruisen huippumuusikot esiintyvät taas vauhdikkaissa jamisessioissa yhdessä nuorten lahjakkuuksien kanssa, ja Talk Show –keskusteluissa kuullaan artistien tuoreita kuulumisia.

FLAME JAZZ CRUISE VII OHJELMA

La 19.9.2015
21:30 Flame Jazz Talk Show (Retro)
22:00 Joonas Haavisto Quintet Plays Strayhorn (Retro)
23:00 Flame Jazz Jam Session (Retro)
23:00 Elektro GT (Vogue)
00:00 Janna (Vogue)

Su 20.9.2015
14:00 Joakim Berghäll Nordic Dialogues (Retro)
15:00 Flame Jazz Jam Session (Retro)
15:00 Flame Jazz Talk Show (Vogue)
15:30 Mikko Sarvanne Hip Company (Vogue)
17:15 Helsinki-Cotonou Ensemble (Vogue)

Normaali risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn risteilyn kaikkiin konsertteihin (Viking Line).

 

Jazzkulkue johdattaa risteilylle

Turussa ensimmäistä kertaa järjestettävä Flame Jazz -kulkue valtaa Turun keskustan lauantaina 19.9. alkaen klo 16! Kovassa nosteessa porskuttava 11-henkinen Mikko Sarvanne Hip Company johdattaa kulkueen Levykauppa Ella & Louisista alkaen halki keskustan kohti Viking Linen terminaalia. Luvassa loistavaa nuorten lupausten musiikkia ja positiivista meininkiä!

Flame Jazz -kulkueen reitti:

La 19.9. klo 16: Levykauppa Ella & Louis (Kauppiaskatu 13)
-> Kauppatori
->Hansakortteli
->Kristiinankatua pitkin Aurajoen rantaan
->Jokirannassa jammailua
-> Klo 17 viimeiset biisit ja hyvää ruokaa Ravintola Soinnussa (Linnankatu 27) 

Ravintola Soinnusta muusikot ja yleisö siirtyvät vähitellen satamaan kohti Viking Linen terminaalia. 

Tervetuloa mukaan!