Huippusaksofonistit Puhallinpäivien jatkoklubilla

8.3.2016 Uutiset

Turussa järjestettävien Puhallinpäivien lauantai huipentuu Flame Jazz -konsertissa, kun Cafe Tiljanin lavalle nousee perätysten kaksi kotimaisen jazzin kärkinimeä: Jorma Tapio & Kaski sekä Pauli Lyytinen Machinery.

Multi-instrumentalisti Jorma Tapion yhtye tulkitsee väkevää jazzmusiikkia vapaan ilmaisun keinoin. Tapio tunnetaan suomijazzin vahvana äänenä pitkältä ajalta – hän oli yksi keskeisistä muusikoista jo Edvard Vesalan maineikkaassa Sound And Fury -yhtyeessä. Nuoremman polven saksofonisti Pauli Lyytinen aloittaa illan elektroniikalla väritetyllä soolosaksofoniesityksellä. Konsertti kuuluu valtakunnallisten Puhallinpäivien ohjelmaan.

Jorma Tapio & Kaski + Pauli Lyytinen Machinery
La 12.3. klo 22 (ovet klo 21)
Café Tiljan, Åbo Svenska Teater, Eerikinkatu 13
Liput 15/10€ (Ticketmaster)

Jorma Tapio – puhallinsoittimet
Ville Rauhala – basso
Simo Laihonen – rummut ja lyömäsoittimet
+
Pauli Lyytinen – saksofoni ja elektroniikka