Ruotsalaisrumpali Cornelia Nilsson tähdittää perjantain Flame Jazz -iltaa!

27.9.2023 Uutiset

Perjantaina 29.9. Bar Ö:ssä kuullaan odotettu keikka räiskyvältä kööpenhaminalaistriolta. Yhtyettä johtaa nuoren polven kiinnostavimpiin kykyihin kuuluva rumpali Cornelia Nilsson.

Muutaman koronaperuutuksen jälkeen saapuu Kööpenhaminan jazzkentällä vaikuttava Cornelia Nilsson Trio vihdoin ihastuttamaan Flame Jazz -yleisöä! Ruotsalaislähtöinen rumpali Nilsson on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi pohjoismaisista nuoren polven jazznimistä, jonka uraa todella kannattaa seurata. Tivoli Jazz Prize -palkittu Nilsson on alle 30-vuotiaana ehtinyt tehdä jo merkittävän uran, ja hän on soittanut mm. pianistilegenda Kenny Barronin kiertueella.

Turkuun saapuvan trion täydentävät saksofonisti Ned Ferm ja basisti Daniel Franck. Trio ilman sointuinstrumenttia antaa paljon tilaa, mutta vaatii myös paljon muusikoilta. Nilsson on taitava yhtyeenjohtaja, ja hänellä on ainutlaatuinen kyky pitää tunnelma kiehuvana ensimmäisestä viimeiseen tahtiin asti. Vaikka trion musiikilliset juuret ovat syvällä jazzin perinteissä, kuuluu saumattomassa yhteissoitossa rakkaus avantgardeen. Bar Ö:n intiimissä miljöössä luvassa on yllätyksiä ja räjähtävää jazzenergiaa!

Konsertti on osa Pohjoismaisen kulttuurirahaston Puls-hanketta.

Flame Jazz: Cornelia Nilsson Trio (SE/DK/US)
Pe 29.9.2023 klo 19
Bar Ö
Linnankatu 7, Turku

Cornelia Nilsson – rummut
Ned Ferm – saksofoni
Daniel Franck – kontrabasso

Ennakkoliput: Tiketti
Peruslippu 20 €
Eläkeläiset 18 €
Opiskelijat 12 €

K-18

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Bar Ö:n ovella klo 18 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Alkuperäiselle päivämäärälle 16.12.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan!