Kitaristi Kari Antila juhlistaa uutta albumiaan perjantain Flame Jazz -illassa!

10.10.2023 Uutiset

Kari Antila Quartetin levynjulkaisukiertue saapuu Logomoon perjantaina 13.10. Huippuyhtye tarjoilee maailmanmusiikin sävyjä ja intensiivisiä rytmikudoksia.

Pitkän kansainvälisen uran luonut kitaristi-säveltäjä Kari Antila juhlistaa syksyllä viidennen sooloalbuminsa julkaisua. Uuden Dahill Road -levyn materiaali on syntynyt koronavuosina, ja albumi on taiteellisesti jatkoa vuonna 2013 julkaistulle The North Wind -levylle.

Antila on hakenut uusiin sävellyksiinsä vaikutteita moderneista jazzmaailman rytmikudoksista ja harmonioista sekä maailmanmusiikista. Uutena Antilan instrumenttivaltauksena kahdella levyn kappaleella kuullaan myös brasilialais-afrikkalaishenkistä sanatonta laulua.

Kari Antila Quartetin täydentävät kotimaamme jazzkentän huippunimet pianisti Alexi Tuomarila ja rumpali Tuomas Timonen sekä levyllä soittavaa Kaisa Mäensivua Turun-keikalla tuuraava basistimestari Antti Lötjönen.

Laitilassa syntynyt ja Belgiassa asuva Kari Antila on valmistunut musiikin maisteriksi Belgian Gentin kuninkaallisesta konservatoriosta ja pop/jazzmusiikin pedagogiksi Helsingin Metropoliasta. Hänet tunnetaan soittouransa lisäksi myös Laitilan Jazzkukko-festivaalin johtajana.

Flame Jazz: Kari Antila Quartet
Pe 13.10.2023 klo 19
Move-sali, Logomo
Junakatu 9, Turku

Kari Antila – kitara ja ääni
Alexi Tuomarila – piano
Antti Lötjönen – kontrabasso
Tuomas Timonen – rummut

Ennakkoliput: Lippu.fi
Peruslippu 25 €
Eläkeläiset 23 €
S-etulippu 22 € (max 2 lippua / jäsen)
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15 €

Lipunmyynti myös Logomo Kitchenin baaritiskillä konserttipäivänä klo 18 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Sisäänkäynti Move-saliin Kitchenin ovesta Logomo-sillan vierestä.