Kuva: Sonja Vainionpää
06.05. klo 19:00

Location

Move-sali, Logomo WWW →
Address Junakatu 9, Turku

Liput

15,5–22,5 €

Adele Sauros Quartet

Adele Sauros – tenorisaksofoni
Toomas Keski-Säntti – piano
Vesa Ojaniemi – kontrabasso
Tuomas Timonen – rummut

Monipuolinen saksofonisti Adele Sauros tuo toukokuiseen Flame Jazz -iltaan uutta levyä juhlistavan yhtyeensä. I Paint You (Fresh Sound Records) on vuonna 2012 perustetun kvartetin kolmas pitkäsoitto, ja tuoreen levyn sävellykset ovat saaneet inspiraationsa Sauroksen kokemuksista Lontoossa, jossa hän asui vuosina 2018-2019. Saksofonitaiturin rohkeasti eri tyylejä yhdistelevät sävellykset ammentavat vaikutteita niin pohjoismaisesta melankoliasta kuin amerikkalaisen jazzin perinteestä. Sauroksen persoonalliselle tyylille ominaista ovat vahvat tunnelmat ja monivivahteinen ilmaisu. Adele Sauros Quartet valittiin Suomen edustajaksi vuoden 2022 Nordic Jazz Comets -showcaseen, jonka myötä yhtye tähyää kansainvälisille lavoille. Oman kvartettinsa lisäksi Adele Sauros tunnetaan mm. Emma-palkitusta Superpositionista ja loistavien livebändien mainetta kantavista Katu Kaiku– ja JAF Trio -yhtyeistä.

LIPUT Lippu.fi
Peruslippu 22,5 €
Eläkeläiset 20,5 €
Viking Club -etulippu 20 €
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomo Kitchenissä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Konsertti järjestetään MOVE-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk.

Tapahtumassa noudatetaan pandemian aikaisia viranomaisrajoituksia ja terveysturvallisuusvaatimuksia. Ajankohtaisista erikoisjärjestelyistä tiedotetaan lähempänä konsertin ajankohtaa Flame Jazzin verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja sähköpostiuutiskirjeessä.