10.12. klo 19:00

Location

Move-sali, Logomo WWW →
Address Köydenpunojankatu 14, Turku

Liput

15,5–20,5 €

Anders Jormin & Severi Pyysalo (SE/FI)

Severi Pyysalo – vibrafoni
Anders Jormin – kontrabasso

Anders Jormin ja Severi Pyysalo lukeutuvat kumpikin instrumenttiensa kansainvälisiin huippunimiin. Heidän yhteistyönsä on kestänyt lähes 30 vuotta, ja pääasiassa omista sävellyksistä koostuvaa materiaalia on myös levytetty eri kokoonpanoilla. Useimmin herrat kuitenkin esiintyvät duona, sillä se mahdollistaa suurimman musiikillisen liikkuvuuden sävellysten ja improvisaation yhdistelyssä. Konsertissa kuullaan uusia duo-sävellyksiä sekä vuonna 2005 ilmestyneen Aviaja-levyn materiaalia.

“While he possesses the kind of technical facility that makes most bassists scratch their head in wonder, Jormin has always been more concerned with making his instrument sing, and playing music that touches the heart in the most personal of ways. Pyysalo is clearly like-minded. The result is that while the music on Aviaja often takes unpredictable twists and turns, it remains eminently lyrical, and compelling on the deepest of levels.” – John Kelman, All About Jazz

Konsertti on osa Pohjoismaisen kulttuurirahaston Puls-hanketta.

 

 

LIPUT Lippu.fi
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat 18 € (max 2 etua / asiakas)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

 

 

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomo Kitchenissä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Konsertti järjestetään MOVE-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk.

Konserttiin on myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja, jotta tilassa säilyvät turvavälit. Varsinais-Suomessa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa. Tapahtumassa tulee noudattaa myös hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.