kuva: Olli Suutela
03.02. klo 22:00

Location

Café Tiljan, Åbo Svenska Teater WWW →
Address Eerikinkatu 13, Turku

Liput

15,5–22,5 €, LOPPUUNMYYTY

Antti Lötjönen Quintet East

Verneri Pohjola – trumpetti
Mikko Innanen – baritoni-, altto- ja sopraninosaksofoni
Jussi Kannaste – tenorisaksofoni
Antti Lötjönen – kontrabasso
Joonas Riippa – rummut

Monissa kansainvälisissä liemissä keitetty ja kotimaan kysytyin kontrabasisti Antti Lötjönen tuo yhtyeensä Turkuun uuden levynsä Circus/Citadel julkaisukiertueen merkeissä.

Pääasiassa Lötjösen sävellyksiä soittava kvintetti seilaa vapailla, mutta rytmikkäillä vesillä. Sävellykset jättävät tilaa loistaville solisteille ja soittajien väliselle kommunikaatiolle. Asioita ei lukita, vaan musiikki saa matkata minne tahtoo. Yhtyeen ilmaisussa ei karteta riskejä, sillä rosot ja virheet ovat olennainen osa musiikkia ja tuovat mukanaan lämmintä inhimillisyyttä. Solistista voimaa pursuavan eturivin muodostavat huippupuhaltajat Mikko Innanen, Jussi Kannaste ja Verneri Pohjola. Rummuissa taituroi aina luova ja persoonallinen Joonas Riippa.

“Antti Lötjönen on Charlie Hadenin tavoin ytimeltään modernisti, joka ei hae koskaan huomiota – ja saa sen joka kerta tunnistettavalla käsityöläisyydellään.” – Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat

 

LIPUT Lippu.fi ja Åbo Svenska Teaterin lippukassa Hansakorttelissa

Konsertti on loppuunmyyty! Sali on täynnä, mutta ovelta voi ostaa vielä lippuja baarin puolelle. Baarista ei näe kunnolla lavalle, mutta kuulee kyllä.

Peruslippu 22,5 €
Eläkeläiset 20,5 €
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15,5 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lipunmyynti myös Café Tiljanin ovella konserttipäivänä klo 21 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Sisäänkäynti Café Tiljaniin Eerikinkadun ovesta, portaat 2. kerrokseen. Esteetön sisäänpääsy pyynnöstä, ilmoita tulostasi etukäteen ÅST:n lippukassalle, puh. 02 277 7377.