14.04. klo 19:00

Location

Move-sali, Logomo WWW →
Address Junakatu 9, Turku

Liput

15,5–22,5 €

Emiliano D’Auria Quartet feat. Luca Aquino (IT)

Luca Aquino – trumpetti
Emiliano D’Auria – piano
Giacomo Ancillotto – sähkökitara
Dario Miranda – kontrabasso
Ermanno Baron – rummut

Italialaisista huippumuusikoista koostuva Emiliano D’Auria Quartet julkaisi keväällä 2022 albumin nimeltä In-Equilibrio, jossa vieraillee Italian tunnetuimpiin trumpetisteihin kuuluva Luca Aquino. In-Equilibrio tarkoittaa suomeksi tasapainoa, jota viisikko musiikissaan tarkastelee. Emiliano D’Aurian säveltämässä musiikissa tasapainoillaan avantgarden ja melodisen ilmaisun sekä välimerellisten ja erikoisempien äänimaisemien välillä.

Albumin nimikkobiisi on kuin Amélie-elokuvasta ja The Acrobat -kappaleen sirkusmaisessa tunnelmassa kuulija voi tuntea, kuinka tasapaino horjuu. Vahvan pianonsoiton ja leikkisän trumpetin lisäksi yhtyeessä kuullaan Giacomo Ancillotton sähkökitaraa, ja kompista vastaavat kontrabasisti Dario Miranda sekä rumpali Ermanno Baron. Muusikoiden lumoava yhteissoitto ja omaperäiset melodiat upottavat kuuntelijat toiseen todellisuuteen. Huhtikuun konsertissa kuullaan myös uuden, keväällä 2023 julkaistavan albumin materiaalia.

LIPUT Lippu.fi
Peruslippu 22,5 €
Eläkeläiset 20,5 €
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15,5 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lipunmyynti myös Logomo Kitchenin baaritiskillä konserttipäivänä klo 18 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Sisäänkäynti Move-saliin Kitchenin ovesta Logomo-sillan vierestä.