Kuva: Tero Ahonen
28.05. klo 15:0029.05. klo 21:00

Location

Turun alueella
Address

Liput

Kuljetusmaksu 50 € + liput 15 € / hlö

Flame Jazz Home Delivery: Flame Jazz Messengers

Ilahduta perhettäsi tai ystävää kuumimpien jazztähtien yksityiskeikalla: Flame Jazzin supersuositut kotiinkuljetukset tulevat taas! Lauantain esitysaikataulu on täynnä, perjantai-iltapäivälle löytyy vielä tilaa.

Severi Pyysalo – vibrafoni
Max Zenger – saksofoni
Teemu Åkerblom – basso
Jussi Fredriksson – rummut

Kevään 2021 Flame Jazz Home Delivery -kiertueella esiintyy liekehtivä Flame Jazz Messengers kvartettikokoonpanossa. Toukokuun viimeisenä viikonloppuna Turun kotipihoja kiertävä nelikko muodostuu Flame Jazzin yhteydessä tiiviisti toimivista turkulaisista muusikoista. Ilmiömäinen vibrafonivirtuoosi Severi Pyysalo tuo Messengersin riveihin maailmanluokan solismia, monipuoliset saksofonisti Max Zenger ja basisti Teemu Åkerblom edustavat suomijazzin kuuminta sukupolvea parhaimmillaan, ja Flame Jazzin sielu Jussi Fredriksson soittaa kokoonpanossa rumpuja jäsentäen kokonaisuutta ja tukien solistien ilmaisua.

Flame Jazz Messengersin soundissa kaikuvat juurevuus, avoimuus ja kansainvälisyys. Yhtyeen debyyttialbumi kantaa nimeä Port Arthur ja se ammentaa temaattisesti Turun hengestä ja Itämeren suojelusta. Home Delivery -kiertueellakin esitettävät Pyysalon ja Fredrikssonin käsialaa olevat kappaleet ovat yhdistelmä vahvoja melodioita, energisiä solistisia taidonnäytteitä sekä rohkeita dynamiikan vaihteluja.

 

Flame Jazzin kotiinkuljetusauton voi tilata Turun alueella omalle pihalle perjantaina 28.5. tai lauantaina 29.5. klo 15-21 välisenä aikana. Bändi soittaa kuorma-auton lavalla kussakin pihassa n. 15 minuutin esityksen, ja tilaajat voivat kuunnella musiikkia pihalla tai ikkunasta sopivan turvavälin päässä, voimassaolevia kokoontumisrajoituksia noudattaen.

Koko kulttuurialalla eletään haastavia aikoja yleisötapahtumien peruutusten vuoksi. Flame Jazzin kotiinkuljetuskeikkojen yhteydessä yleisöllä on mahdollisuus osoittaa tukensa alalle myös lunastamalla hieman hintavammat kulttuurinystävän kannatusliput.

Varsinais-Suomessa on voimassa on 10 henkilön kokoontumisrajoitus 15.-31.5., huomioithan tämän suunnitellessasi tilausta. Huomioi myös, että esiintymispaikan tulee olla yksityisalueella ja sellainen, ettei bändin tarvitse poistua auton lavalta.

 

LAUANTAIN ESITYSAIKATAULU ON TÄYNNÄ, PERJANTAI-ILTAPÄIVÄLLE ON VIELÄ TILAA!

TILAUKSET JA LIPUT: info@jazzcityturku.fi, sitovat tilaukset 16.5. mennessä!
Perushinta: kuljetusmaksu 50 € + liput 15 € / hlö (lapset 0-14 v. ilmaiseksi)
Kulttuurinystävän kannatushinta: kuljetus- ja tukimaksu 100 € + liput 15 € / hlö

Tilaa esitys lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@jazzcityturku.fi. Kerro sähköpostissa kumpana päivänä esityksen tilaat, osoite Turun alueella, jonne haluat jazzin kotiinkuljetuksen sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat vastausviestinä tilauksen maksuohjeet ja lisätietoja. Voit esittää viestissä myös aikataulutoiveen, mutta lopullinen esiintymisaika vahvistuu viimeistään viikolla 20, kun saamme suunniteltua kuljetusten reitin. Esityksen kesto on n. 15 minuuttia. HUOM! Tuplahinnalla voit tilata myös tuplapitkän esityksen!