Kuva: Perttu Saksa.
12.06. klo 15:0021:00

Location

Turun alueella
Address

Liput

Kuljetusmaksu 50 € + liput 15 € / hlö

Flame Jazz Home Delivery: Verneri Pohjola Quartet ”The Dead Don’t Dream” (LOPPUUNVARATTU!)

Flame Jazz jatkaa jazzin kotiinkuljetuksia! Haluatko ilahduttaa perhettäsi tai ystäviäsi kuumimpien jazztähtien yksityiskeikalla? Kesäkuun Flame Jazz Home Delivery -illassa esiintyy Verneri Pohjola Quartet!

KONSERTTIPÄIVÄ ON VARATTU LOPPUUN!

Verneri Pohjola – trumpetti
Tuomo Prättälä – Rhodes-piano
Antti Lötjönen – basso
Mika Kallio – rummut

Trumpetisti Verneri Pohjola on kuulunut yli vuosikymmenen suomalaisen nykyjazzin omaleimaisimpiin muusikoihin. Hän on vakiinnuttanut asemansa voimakkaana ja visionäärisenä taiteilijana myös kansainvälisellä musiikkikentällä. Toukokuussa julkaistu The Dead Don’t Dream -albumi on ehtinyt jo kerätä suitsutusta maailmalla. Levyn uudet, Turun kotipihoillakin kuultavat sävellykset tuovat entistä laajemmin esille Pohjolan musiikillisen ilmaisun eri puolia. Tummiakin sävyjä sisältävät kappaleet johdattelevat kuulijan mielikuvitukselliseen maailmaan, jossa yhteenhioutunut kvartetti säteilee ympärilleen ainutlaatuisen maagista energiaa.

 

Flame Jazzin kotiinkuljetusauton voi tilata Turun alueella omalle pihalle klo 15-21 välisenä aikana. Yhtye soittaa kuorma-auton lavalla kussakin paikassa n. 15 minuutin esityksen, ja tilaajat voivat kuunnella musiikkia pihalla tai ikkunasta sopivan turvavälin päässä, voimassaolevia kokoontumisrajoituksia noudattaen.

Koko kulttuurialalla eletään haastavia aikoja yleisötapahtumien peruutusten vuoksi. Flame Jazzin kotiinkuljetuskeikkojen yhteydessä yleisöllä on mahdollisuus osoittaa tukensa alalle myös lunastamalla hieman hintavammat kulttuurinystävän kannatusliput.

 

TILAUKSET JA LIPUT: info@jazzcityturku.fi HUOM! Tilaukset 5.6. mennessä!
Perushinta: kuljetusmaksu 50 € + liput 15 € / hlö (lapset 0-14 v. ilmaiseksi)
Eläkeläishinta 1-2 hlö: pelkkä kuljetusmaksu 50 €
Kulttuurinystävän kannatushinta: kuljetus- ja tukimaksu 100 € + liput 15 € / hlö

Tilaa esitys lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@jazzcityturku.fi. Kerro sähköpostissa osoite Turun alueella, jonne haluat jazzin kotiinkuljetuksen sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat vastausviestinä tilauksen maksuohjeet ja lisätietoja. Voit esittää viestissä myös aikataulutoiveen, mutta lopullinen esiintymisaika vahvistuu viikon 24 alussa, kun saamme suunniteltua päivän kuljetusten reitin. Esityksen kesto on n. 15 minuuttia.