11.12. klo 19:00

Location

Facebook Live WWW →
Address

Liput

0–19,90 €

Flame Jazz Stream: Markus Niittynen Band

Markus Niittynen – piano
Joonatan Rautio – saksofoni
Heikko Remmel – basso
Jussi Lehtonen – rummut

Flame Jazzin joulukuun striimikeikkakalenteria saadaan täydentämään kansainvälisen tason soittajista koostuva Markus Niittynen Band!

Kun ryhmä muusikoita kunnioittaa samoja vanhoja mestareita, on hyvin luonnollista että nämä muusikot alkavat soittaa yhdessä. Tästä yksinkertaisesta ja tärkeästä syystä syntyi Markus Niittynen Band. Yhtye esittää pianisti Markus Niittysen säveltämää, 1950–60-lukujen perinteeseen pohjautuvaa, energistä ja rytmisesti vahvaa instrumentaalijazzia. Kokoonpanoon kuuluvat Niittysen lisäksi Yrjö-palkitut ja instrumenttiensa ehdottomaan eliittiin kuuluvat rumpali Jussi Lehtonen ja saksofonisti Joonatan Rautio. Bassoa soittaa Viron lahjakkuus, ja monista suomalaisistakin yhtyeistä tuttu svengin mestari Heikko Remmel.

Yhtyeen tänä syksynä julkaistu debyyttialbumi Flashbacks on Niittysen neljäs oma albumi, ja se julkaistaan pian myös Japanissa.

”His tirelessly deep love for the greatest exponents of jazz music imbues the heart of his work.” – Aaron Goldberg

Facebook Live Stream -kannatusliput: Tiketti 
Live Stream -kannatuslippu 9,90 €
Live Stream -superkannatuslippu 19,90 €

Konsertti striimataan livenä Jazz City Turun ja Flame Jazzin Facebook-sivuilla: facebook.com/flamejazz/live. Turun jazztapahtumatoimintaa voi tukea ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä. Keikka on katsottavissa Facebookissa 18.12. asti. Katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.