12.06. klo 18:00

Location

Kirkkopuiston Terassi WWW →
Address Tuomiokirkonpuisto, 20500 Turku

Liput

Vapaa pääsy

Flame Jazz Summer Live: Toftemark Quartet (DK)

Andreas Toftemark – saksofoni
Filemon von Numers – basso
Tuomo Uusitalo – piano
Andreas Svendsen – rummut

Saksofonisti Andreas Toftemark on laajalti tunnustettu ja palkittu jazzmestari Kööpenhaminasta, joka on viime vuosien aikana vakiinnuttanut paikkansa tanskalaisella ja eurooppalaisella jazzkentällä. Kirkkopuiston Terassilla Andreas Toftemark Quartetin kokoonpanoa täydentävät tanskalainen rumpali Andreas Svendsen sekä kotimaiset jazztaitajat: basisti Filemon Von Numers ja pianisti Tuomo Uusitalo. Kvartetti esittää Toftemarkin omia sävellyksiä, joissa leikitellään harmonioilla, improvisaatiolla ja rytmeillä jazzin perinnettä unohtamatta.

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista ja ikärajattomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin 8.5.–14.8.2024 viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom! Tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.