JAF Trio + Kari Ikonen – Impressions, Improvisations & Compositions

12.09. klo 19:00

Location

Logomo, MOVE WWW →
Address Köydenpunojankatu 14, Turku
Liput: 15,5–20,5 €, LIPUT TULEVAT MYYNTIIN ELOKUUSSA, Lippu.fi
Jaa →

Flame Jazzin syyskauden avaa Suomen Jazzliiton tuottama kahden esiintyjän yllätyksellinen yhteiskiertue tuoreiden levyjulkaisujen merkeissä.

 

Kari Ikonen – Impressions, Improvisations & Compositions
Kari Ikonen – piano

Pianisti-säveltäjä Kari Ikosen soolopianorepertuaari Impressions, Improvisations & Compositions julkaistiin keväällä levyn muodossa saksalaisella Ozella Musicilla. Nimensä mukaisesti Kandinsky-vaikutteisen albumin musiikki koostuu Ikosen sävellyksistä ja improvisaatioista, joissa soi laajasti pianon koko sointikirjo, preparointeineen ja erikoistekniikoineen. Ikonen on pitkän linjan vaikuttaja paitsi pianon ja mm. Moogin käsittelyssä, myös koko suomalaisen jazzin ja improvisoidun musiikin alalla.

 

JAF Trio (FI/DK)
Adele Sauros – tenori- ja sopraanosaksofoni
Joonas Tuuri – kontrabasso
Frederik Emil Bülow – rummut

Saksofonisti Adele Saurosin, kontrabasisti Joonas Tuurin ja tanskalaisrumpali Frederik Emil Bülowin muodostama trio tunnetaan mainiona live-yhtyeenä. Kolmikon melodisessa musiikissa ja esiintymisessä on vapautta, joka antaa yhtyeen jokaisen jäsenen luovuudelle tilaa nostaen esille kunkin soittajan vahvuudet. Yhtye leikittelee mielellään erilaisilla tahtilajeilla ja tunnelmilla. JAF Trio palkittiin vuonna 2017 We Jazz Rising Star -maininnalla, ja kuluvan vuoden heinäkuussa ilmestyy yhtyeen debyyttialbumi We Jazz Recordsin julkaisemana.

 

LIPUT Lippu.fi Lipunmyynti alkaa elokuussa!
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
S-etu 18 € (max 2 etua / asiakas, ei bonusta)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

 

 

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Konsertti järjestetään MOVE-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk.

Teatro-baari palvelee klo 15 alkaen ja myös konsertin jälkeen.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia koronapandemian aikaisiin rajoituksiin liittyen. Tiedotamme konserttien mahdollisista erikoisjärjestelyistä Jazz City Turun verkkosivuilla ja somekanavissa. Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssan oireita!