Kuva: Juho Luukkainen
25.03. klo 19:00

Location

Move-sali, Logomo WWW →
Address Junakatu 9, Turku

Liput

15,5–22,5 €

Joona Toivanen Trio

Joona Toivanen – piano
Tapani Toivanen – basso
Olavi Louhivuori – rummut

Joona Toivanen Trio juhlii uuden ja odotetun Both Only -albuminsa (We Jazz Records) julkaisua maaliskuun Flame Jazz -illassa! Levy on neljän vuorokauden studiosession aikana luotu kokonaisuus, jossa sävellykset, soundit ja rakenteet luotiin göteborgilaisen studion syövereissä. Sekä levyllä että livenä liikutaan hypnoottisesti jazzin, elokuvallisen musiikin ja ambientin maailmassa. Joona Toivanen Trion edellinen levy XX voitti Teosto-palkinnon, ja uusi Both Only vie kolmikon ilmaisua nyt rohkeasti uuteen suuntaan, jossa akustinen triosoitto sekoittuu hienovaraisiin elektronisiin elementteihin.

LIPUT Lippu.fi
Peruslippu 22,5 €
Eläkeläiset 20,5 €
S-etulippu 20 € (max 2 lippua / asiakas, ei bonusta)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomo Kitchenissä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Konsertti järjestetään MOVE-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk.

Tapahtumassa noudatetaan pandemian aikaisia viranomaisrajoituksia ja terveysturvallisuusvaatimuksia. Ajankohtaisista erikoisjärjestelyistä tiedotetaan lähempänä konsertin ajankohtaa Flame Jazzin verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja sähköpostiuutiskirjeessä.