Jazzlaulaja Kadi Vija tähdittää Jazz City Turun Taiteiden yötä.
15.08. klo 19:30

Location

Kakolan funikulaari WWW →
Address Linnankatu 55 b, Turku

Liput

Vapaa pääsy

Kadi Vija & Jori Huhtala Duo – Turun Taiteiden yö

Jazz City Turun Taiteiden yö siirtyy illan päätteeksi Aurajoelta Kakolanmäen funikulaariin!

Laulaja Kadi Vija ja basisti Jori Huhtala, kaksi vahvaa sekä ilmaisuvoimasta solistia, tulkitsevat kahdestaan jazzin perinnettä, jättämättä varjoon omasta käsialastaan syntyneitä kappaleita.

Kadi Vija (s. 1985) on suomalaisen nuoren sukupolven lahjakas jazzin ja improvisoidun musiikin äänitaiteilija. Hänen ainutlaatuinen lähestymistapansa laulamiseen ja tulkitsemiseen on saanut vaikutteita instrumentaalisesta jazzmusiikista, virtaavista ajatuksista sekä abstraktiudesta. Vija kertoo tarinoita melodioiden, äänensävyjen sekä ideoiden kielellä, usein kiertämällä laulajalle ominaisimman tavan – lyriikat. Musiikissaan Vija tavoittelee mukavuusalueensa sekä tuntemattoman välistä balanssia, ja tekee sen äärimmäisen vilpittömästi.

“Laulaja Kadi Vija on kuin harvinainen soitin.” – Katri Kallionpää, HS

Jori Huhtala (s. 1984) tunnetaan ilmaisuvoimaisena ja monipuolisena basistina, ja lukeutuu maan kysytympiin bassotaiteilijoihin. Hänen soittoaan on kuultu useiden Suomen kärkimuusikkojen yhtyeissä. Huhtala on myös aktiivinen säveltäjä ja yhtyeenjohtaja; viimeisin levytys yhtyeellä Jori Huhtala 3 oli Emma-ehdokkaana vuoden 2018 parhaan jazzalbumin sarjassa.

Vapaa pääsy