Kuva: Teemu Mattsson
21.09. klo 20:00

Location

Rica Bar WWW →
Address Kristiinankatu 5, Turku

Liput

Vapaa pääsy

Monday Jazz Happening: Manuel Dunkel Quartet

Manuel Dunkel – tenorisaksofoni
Alexi Tuomarila – piano
Eero Seppä – basso
Jaska Lukkarinen – rummut

Jazzristeilyviikonloppua voi pidentää nyt maanantaihin asti, sillä Flame Jazz aloittaa yhteistyön Turun konservatorion ja musiikkiopiston Monday Jazz Happeningin kanssa! Sympaattisessa Rica Barissa syksyn yhteisiltaa tähdittää kotimaisen saksofonismin kovimpaan ytimeen kuuluva Manuel Dunkel. UMOsta ja lukuisista muista kotimaisista ja kansainvälisistä huippuorkestereista tuttu suomijazzin kestomenestyjä on koonnut ympärilleen loistavan, kokeneen yhtyeen, joka julkaisi keväällä 2019 uuden Discoveries-albumin. Kvartetin musiikissa yhdistyvät melodisuus, jazzin perinne ja modernit sävyt. Luvassa on ilta täynnä kuumaa svengiä ja meheviä soundeja!

Keikan jälkeen ilta jatkuu jamien merkeissä.

VAPAA PÄÄSY

“Hän otti tyylilajin haltuun ja pani vielä vähän paremmaksi ikään kuin olisi tahtonut sanoa: Täältä pesee, kaverit!” – Katri Kallionpää, HS

 

Koronapandemiaan liittyen Rica Barissa noudatetaan viranomaisohjeistuksia. Ravintola on pieni, joten kasvomaskin käyttö on suositeltavaa. Muistathan noudattaa myös hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.