Kuva: Otto Virtanen
26.03. klo 19:00

Location

Bar Ö WWW →
Address Linnankatu 7, Turku

Liput

10–18 €, LIPUT TULEVAT MYYNTIIN HELMIKUUSSA

Panu Savolaisen Soiva Trio

Panu Savolainen – vibrafoni
Harri Kuusijärvi – harmonikka
Eero Seppä – kontrabasso

Panu Savolaisen Soiva Trio ottaa kaikki sointivärit irti Panu Savolaisen vibrafonin, Harri Kuusijärven harmonikan sekä Eero Sepän kontrabasson persoonallisesti soivasta kombinaatiosta. Savolaisen pelkistetyt, yksinkertaisuuden kauneutta pelkäämättömät sävellykset jättävät tilaa niin värikylläiselle tulkinnalle kuin mestarillisten muusikoiden improvisaatiollekin. Tällä vahvasti kansanmusiikkivaikutteisellakin musiikillisella matkalla kuulijaa viedään tunnelmasta toiseen vilpittömästä herkkyydestä aina jazzmaiseen leikittelyyn. Yhtyeen uusi albumi julkaistaan helmikuussa 2021.

”Panu Savolaisen Soivan Trion musiikista löytyi upeita harmonioita ja hienostuneita sävyjä, jotka pääsivät täysiin oikeuksiinsa Savolaisen, harmonikan Harri Kuusijärven ja basson Eero Sepän virtuoosisen yksilötaidon ja yhteissoiton myötä.” – Jyri Ojala, Karjalainen

 

LIPUT Tiketti Liput tulevat myyntiin helmikuussa
Peruslippu 18 €
Eläkeläiset 15 €
Opiskelijat 10 €

Konserttiin on myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja, jotta tilassa säilyvät turvavälit. Varsinais-Suomessa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa. Tapahtumassa tulee noudattaa myös hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.