Kuva: Anni Porrasmäki
09.10. klo 19:00

Location

Bar Ö WWW →
Address Linnankatu 7, Turku

Liput

10–18 €

Selma Juudit Alessandra

Selma Savolainen – laulu, kosketinsoittimet
Artturi Rönkä – kosketinsoittimet
Joonas Tuuri – sähköbasso
Jesse Ojajärvi – rummut

Selma Juudit Alessandran indie-jazziksi kutsuttu musiikki yhdistää suvereenisti röyhkeyttä, rouheutta ja hienostuneisuutta. Laulun, vintage-kosketinsoittimien sekä villiintyneen rytmisektion soundissa on paljon tuttua, mutta enimmäkseen jotain täysin uutta. Lauluyhtye Signestä tutun Selma Savolaisen sävellysten ja tekstien ympärille vuonna 2015 perustettu yhtye julkaisi kansainvälistäkin huomiota keränneen Rubicon Songs -esikoisalbuminsa marraskuussa 2019.

 

”Musiikkia kuvataan usein rajattomaksi ja sääntövapaaksi ihmemaaksi, mutta harvoin vastaan tulee niin rajatonta ja kiehtovaa yhtyettä kuin Selma Juudit Alessandra.”
– desibeli. net

”Laulaja Selma Savolainen on eräänlainen Billie Holiday 2.0 tai milleniaali Saima Harmaja.”
– Katri Kallionpää, Jazzkeittiö / HS

 

LIPUT Tiketti 
Peruslippu 18 €
Eläkeläiset 15 €
Opiskelijat 10 €

Live Stream -kannatuslippu 9,90 €
Live Stream -superkannatuslippu 19,90 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Bar Ö:n ovella klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Konserttiin on myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja turvavälien säilyttämiseksi. Varsinais-Suomessa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa. Tapahtumassa tulee noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.

Konsertti striimataan livenä Jazz City Turun, Bar Ö:n ja Flame Jazzin Facebook-sivuilla. Voit tukea Turun jazztapahtumatoimintaa ostamalla striimauskonserttiin kannatuslipun Tiketistä! Keikka on katsottavissa Facebookissa 15.10. asti, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.