18.12. klo 19:00

Location

Facebook Live WWW →
Address

Liput

0–19,90 €

Talent Night Stream: Maan Tila

Tomi Nikku – trumpetti
Adele Sauros – saksofoni
Mikko Antila – vibrafoni
Antti Ahoniemi – basso
Mooses Kuloniemi – rummut

Jazz City Turun syyskausi päättyy nuorten lahjakkuuksien seurassa verkkokonsertissa! Flame Jazzin Talent Night -illassa lavan ottaa haltuun vibrafonisti-säveltäjä Mikko Antilan johtama tuore helsinkiläiskvintetti Maan Tila. Yhtyeen täyteläinen mutta kirkas soundi muodostuu trumpetin ja tenorisaksofonin lämpimästä yhteissoinnista yhdistettynä eloisaan rytmisektioon. Antilan sävellystyötä inspiroivat niin arkipäiväiset kokemukset kuin voimakkaat tunnetilat, jotka purkautuvat sävelinä muusikoiden tulkittaviksi ja kuulijoiden kuultaviksi.

”Yritän säveltää joka päivä. Tai yleensä sävellän joka tapauksessa, halusin tai en. Puran joka päivä kokemiani tunteita musiikkiin. Jokaisella sävellyksellä on oma kaunis hetkensä, missä se on muodostunut.” – Mikko Antila

 

Live Stream -kannatusliput: Tiketti
Kannatuslippu 9,90 €
Superkannatusippu 19,90 €

Konsertti striimataan livenä Jazz City Turun ja Flame Jazzin Facebook-sivuilla: facebook.com/flamejazz/live. Turun jazztapahtumatoimintaa voi tukea ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä. Keikka on katsottavissa Facebookissa 25.12. asti.