Talent Night: Maan Tila

18.12. klo 19:00

Location

Bar Ö WWW →
Address Linnankatu 7, Turku
Liput: 10–18 €, Tiketti
Jaa →

Tomi Nikku – trumpetti
Casimir Ekman – saksofoni
Mikko Antila – vibrafoni
Antti Ahoniemi – basso
Mooses Kuloniemi – rummut

Jazz City Turun syyskausi päättyy nuorten lahjakkuuksien seurassa Bar Ö:n intiimissä tunnelmassa! Flame Jazzin Talent Night -illassa lavan ottaa haltuun vibrafonisti-säveltäjä Mikko Antilan johtama tuore helsinkiläiskvintetti Maan Tila. Yhtyeen täyteläinen mutta kirkas soundi muodostuu trumpetin ja tenorisaksofonin lämpimästä yhteissoinnista yhdistettynä eloisaan rytmisektioon. Antilan sävellystyötä inspiroivat niin arkipäiväiset kokemukset kuin voimakkaat tunnetilat, jotka purkautuvat sävelinä muusikoiden tulkittaviksi ja kuulijoiden kuultaviksi.

”Yritän säveltää joka päivä. Tai yleensä sävellän joka tapauksessa, halusin tai en. Puran joka päivä kokemiani tunteita musiikkiin. Jokaisella sävellyksellä on oma kaunis hetkensä, missä se on muodostunut.” – Mikko Antila

 

LIPUT: Tiketti
Peruslippu 18 €
Eläkeläiset 15 €
Opiskelijat 10 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Jotta voimme varmistaa konserttipaikoilla riittävät turvavälit, on lippuja toistaiseksi myynnissä syksyn keikoille tavallista pienempi määrä. Muista siis hankkia lippusi ajoissa, ettet jää ilman!

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia koronapandemian aikaisiin rajoituksiin liittyen. Tiedotamme konserttien mahdollisista erikoisjärjestelyistä Jazz City Turun verkkosivuilla ja somekanavissa. Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssan oireita!