Kuva: Knut Bry
05.05. klo 19:00

Location

Move-sali, Logomo WWW →
Address Junakatu 9, Turku

Liput

15,5–22,5 €

Trygve Seim Quartet: Helsinki Songs (NO/EE/SE/FI)

Trygve Seim – saksofoni ja sävellykset
Kristjan Randalu – piano
Anders Jormin – kontrabasso
Markku Ounaskari – rummut

Helsinki Songs on norjalaisen säveltäjä-saksofonisti Trygve Seimin kahdeksas ECM-levy-yhtiön kautta julkaistu albumi. Albumia kuvaillaan uuden ajan klassikoksi, jossa kohtaa kiireetön ja eteerinen tunnelma sekä pohjoismainen tyylitaju. Suurimmaksi osaksi Helsingissä sävelletyssä albumissa notkeasti soljuvat melodiat kantavat tarinoita ja vahvoja teemoja. ”Olen ollut aina kiinnostunut muusikoista, jotka kertovat tarinoita soittimiensa kautta. Sitä minä toivon myös tekeväni”, Seim kertoo.

Palkitun saksofonistin persoonallisessa ja herkässä soundissa kuuluu laaja musiikillinen tausta perinteisen jazzin, folkin ja itämaisen musiikin parissa. Pohjoismaisessa kokoonpanossa harmonioista huolehtii virolainen pianisti Kristjan Randalu, jonka sielukas ilmaisu saa pianon laulamaan. Pehmeistä rytmeistä vastaavat ruotsalaisbasisti Anders Jormin sekä kotimaan huippuihin kuuluva rumpali Markku Ounaskari.

Konsertti on osa Pohjoismaisen kulttuurirahaston Puls-hanketta.

 

LIPUT Lippu.fi
Peruslippu 22,5 €
Eläkeläiset 20,5 €
Viking Line Club -etulippu 20 € (max 2 lippua / jäsen)
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15,5 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lipunmyynti myös Logomo Kitchenin baaritiskillä konserttipäivänä klo 18 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Sisäänkäynti Move-saliin Kitchenin ovesta Logomo-sillan vierestä.