10.12. klo 19:00

Location

Move-sali, Logomo WWW →
Address Junakatu 9, Turku

Liput

15,5–22,5 €

Vilkka Wahl KAIHO feat. Jure Pukl & Kari Ikonen (FI/SI/HR)

Jure Pukl – tenorisaksofoni
Vilkka Wahl – kitara
Kari Ikonen – piano, Moog
Ivar Krizic – basso
Jonatan Sarikoski – rummut

KAIHO on turkulaislähtöisen kitaristi-säveltäjä Vilkka Wahlin uusin kokoonpano. Itävallan Wienissä koottu yhtye saa levytyskiertueelle mukaansa palkitun slovenialaisen saksofonisti Jure Puklin sekä kotimaisen kosketinvelho Kari Ikosen. Kompista vastaavat Euroopassa nousujohteista uraa tekevä rumpali Jonatan Sarikoski ja kroatialaislähtöinen basisti Ivar Krizic.

Yhtyeen nimi viittaa liiderinsä suomalaisiin juuriin ja melankoliaan, joka suomalaiseen taiteeseenkin usein heijastuu. Melankoliaan liitetään usein menetyksen tai tyhjyyden tunne, mutta se voidaan kokea myös puhdistavana kokemuksena, jonka jälkeen ihminen voi avautua ja herkistyä tunteidensa äärellä. Tällaisena hetkenä voi syntyä esimerkiksi runon, kuvan tai sävellyksen siemen.

Wahlin sävellyksissä jazzmusiikin traditio ja rytminen ilmaisu yhdistyvät moninaisiin vaikutteisiin länsimaisesta taidemusiikista rockiin, musiikillisen kaleidoskoopin tavoin. Luvassa on tiukkaa svengiä ja solistista tykittelyä, ja toisaalta syviä sointuja ja aavoina aukeavia musiikkimaisemia.

LIPUT Lippu.fi
Peruslippu 22,5 €
Eläkeläiset 20,5 €
S-etu 20 € (max 2 lippua / etukortti, ei bonusta)
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15,5 €

 

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Konsertti järjestetään Move-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alkaen.

Lipunmyynti myös Logomo Kitchenin baaritiskillä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.