30.10. klo 19:00

Location

Logomo, MOVE WWW →
Address Köydenpunojankatu 14, Turku

Liput

KONSERTTI PERUUNTUU!

PERUTTU! XY Quartet (IT)

XY Quartetin keikka peruuntuu vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Ohjeet lippujen palautukseen löydät Lippu.fi-verkkosivuilta.

Nicola Fazzini – saksofoni
Alessandro Fedrigo – basso
Saverio Tasca – vibrafoni
Luca Colussi – rummut

Lokakuussa Flame Jazz saa kansainvälisiä vieraita myös Italiasta! XY Quartet on yksi Italian jazzkentän arvostetuimmista yhtyeistä. Saksofonisti Nicola Fazzini ja basisti Alessandro Fedrigo perustivat yhtyeen vuonna 2011, ja heidän musiikissaan yhdistyvät omaperäisellä tavalla kaksi toisiaan täydentävää näkökulmaa, X ja Y. Kolme albumia julkaissut kokoonpano lähestyy säveltämistä erilaisia innovatiivisia tekniikoita soveltaen. Tuloksena syntyy ainutlaatuista “beyond-jazz”-musiikkia, jota saadaan kuulla nyt Turussa.

 

LIPUT Lippu.fi
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
S-etu 18 € (max 2 etua / asiakas, ei bonusta)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

 

 

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Konsertti järjestetään MOVE-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk.

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomo Kitchenissä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Konserttiin on myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja, jotta salissa säilyvät riittävät turvavälit. Tapahtumassa tulee noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, ja suosittelemme THL:n ohjeistuksen mukaisesti myös kasvomaskin käyttöä. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.

Konsertti striimataan livenä Flame Jazzin ja Jazz City Turun Facebook-sivuilla. Voit tukea Turun jazztapahtumatoimintaa ostamalla striimauskonserttiin kannatuslipun Tiketistä, liput tulossa myyntiin pian! Keikka on katsottavissa Facebookissa 6.11. asti, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.