Timo Lassy avasi Linnateatterin Flame Jazz -konsertit

3.2.2013 Blogi

Flame Jazzin ja Linnateatterin yhteistyö alkoi hienosti lauantain loppuunmyydyllä konsertilla. Ahkeran keikkailun myötä tiiviiksi komboksi hitsautunut Timo Lassy Band vakuutti dynaamisella ja hienovaraisesti svengaavalla yhteisoitollaan. Teatteriravintola toimii akustisesti todella hyvin jazzmusiikille, ja yleisö pääsi nauttimaan täysin palkein soittajien upeista soundiväreistä. Lassyn tumma saksofonisoundi on kaikessa rouheudessaan herkkä ja monipuolinen. Teppo Mäkysen italialaiset Hollywood -rummut kuulostivat tilassa mahtavalta puhumattakaan Giorgos Kontrafourisin Wurlitzer -pianosta tai Antti Lötjösen upeasta bassosoundista. Yhtyeen takuuvarmat svengipalat vakuuttivat runsaslukuisen turkulaisyleisön, ja konsertista poistui täysi salillinen hyväntuulisia musiikinystäviä.

Seuraavan kerran Flame Jazz vierailee Linnateatterissa 2.3, kun Aili Ikonen Tribute to Ella saapuu Turkuun. Lipunmyynti myös tähän käy jo kuumana, joten kannattaa hankkia lippu hyvissä ajoin ennakkoon.

Kuvat: Olli Sulin