Flame Jazz -konsertit onnistuivat Turun Musiikkijuhlilla

19.8.2013 Blogi

Vuoden 2013 Turun Musiikkijuhlilla päästiin nauttimaan Flame Jazz -konserteista neljänä iltana peräkkäin Linnateatterin upeissa puitteissa. 14.-17.8 järjestetyissä konserteissa kuultiin laaja kattaus suomalaista tämän päivän huippujazzia. Jukka Perko Streamline Jazztet, Jussi Fredriksson Trio+Aki Rissanen Trio, Herd & Aili Ikonen: Jazzbasilli ja Koko Jazz Orchestra tarjosivat unohtumattoman Flame Jazz -kokonaisuuden Turun Musiikkijuhlien runsaslukuiselle yleisölle. Teatteriravintola täyttyi illasta toiseen innokkaista musiikinystävistä, ja jokainen konserteista oli elämyksellinen ja erityinen.

Linnateatterin ravintola on erinomainen tila jazzmusiikille. Ravintolailtaan yhdistetty konsertti toimii konseptina hienosti, ja yleisö tuntui viihtyvän paikalla todella hyvin. Myös muusikot pitivät Linnateatterin puitteita suorastaan täydellisinä! Loistava äänentoisto vielä vahvisti paikallaolijoiden nautintoa, mistä suuri kiitos miksaaja Kimmo Antikaiselle sekä tekniikasta vastanneelle Rajupajalle.

Flame Jazz kiittää esiintyjiä, Turun Musiikkijuhlia sekä Linnateatteria loistavasta yhteistyöstä!

Rentouttavaa loppukesää ja syyskuussa jatketaan. Hmm.. siis parin viikon päästä!

Jussi

Turun Sanomien konserttiarvio 14.-15.8

Turun Sanomien konserttiarvio 16.8

 

Kiitos taas Olli Sulinille kuvista!