Flame Jazz Talent Night esittelee nuoria jazzlahjakkuuksia

11.3.2014 Uutiset

AR QuartetFlame Jazz aloittaa nuoria jazzlahjakkuuksia esittelevän Talent Night –sarjan perjantaina 14. maaliskuuta Café Tiljanissa. Ensimmäisessä konsertissa kuullaan suomijazzin nuorista lupauksista koostuvaa AR Quartetia levynjulkaisukonsertissa.

Tiukaksi hiottuun yhtyesoundiin luottava nelikko huomioitiin joulukuussa Helsingissä järjestetyn We Jazz 2013 -tapahtuman Rising Star –arvonimellä. Sekä säveltäjänä että pianistina kansainvälisesti menestynyt Artturi Rönkä puolestaan on Pori Jazzin Vuoden taiteilija viime kesältä. AR Quartetin ensijulkaisu lunastaa suuret odotukset esitellen vahvan oman äänensä löytäneen tulokaskvartetin, josta kuullaan epäilemättä vielä paljon. Kamarimusiikilliset sävyt ja jazz sulautuvat yhtyeen käsissä eheäksi kokonaisnäkemykseksi.

Flame Jazz Talent Night tuo estradille Suomen lahjakkaimpia nuoria jazzartisteja. Tervetuloa tutustumaan suomijazzin tulevaisuuteen!

Pe 14.3 klo 22 Flame Jazz Talent Night: AR Quartet (Café Tiljan, Eerikinkatu 13) 

Artturi Rönkä – piano
Sampo Kasurinen – saksofonit
Eero Seppä – basso
Jonatan Sarikoski – rummut

Ovet klo 21

Liput: 15/10€ (Lippupalvelu)

 

)