Flame Jazz kesälomille

5.7.2014 Blogi

FlameLogo_2014Flame Jazzin tiivis kevätkausi on pulkassa, ja konserttisarja pitää heinäkuussa kesälomaa. Yhteensä 22 yhtyettä vieraili Flame Jazzissa kevään 2014 aikana, ja myös yleisö osallistui aktiivisesti konserteihin. Monipuolinen ohjelma tarjosi hienoja elämyksiä sekä maalla että merellä.

Konserttipaikoiksi vakiintuneet Café Tiljan, Monk, Viking Grace, Linnateatteri sekä Turun Seudun Musiikkiopisto tarjoavat hyvät puitteet Flame Jazzin erilaisille tapahtumille, joten samoissa paikoissa jatketaan myös tulevaisuudessa. Sunnuntaina 17.8 järjestetään lisäksi ravintola Koulun pihalla ensimmäistä kertaa Turku Jazz In Flames 2014 -tapahtuma osana Turku Jazz -festivaalia. Pääesiintyjäksi tapahtumaan saapuu mm. Miles Davisin yhtyeessä 1970-luvulla soittanut saksofonistilegenda Dave Liebman. Joulukuussa 2014 on tulossa tapahtuma myös Logomoon, kun Flame Jazz ja Turku Jazz Orchestra toteuttavat yhteistyössä jazzlauluun keskittyvän konsertin Nordic Vocal Night. TJO:n solistina loistaa Aili Ikonen, ja illan aloittaa ruotsalainen huippulaulaja Lina Nyberg yhtyeineen.

Flame Jazz kiittää artisteja, yleisöä ja yhteistyökumppaneita onnistuneesta kevätkaudesta. Syksyn konserttiliput ovat nyt myynnissä eli tervetuloa ostoksille.

Hyvää kesää!

Jussi Fredriksson
Flame Jazz ry:n puheenjohtaja