Kahden Miehen Galaksi huippuiskussa Monkin keikalla

6.10.2014 Blogi

Flame Jazzin perjantai-illassa 3.10. kuultiin kahden huippumuusikon muodostamaa yhtyettä Kahden Miehen Galaksi. Flame Jazz -konsepti osoitti viikon aikana monimuotoisuutensa, kun edellisen viikonlopun Flame Jazz Cruisen 2300-päinen risteilykansa muuntautui Monkissa muutamien kymmenien kuulijoiden intiimiksi klubiyleisöksi. Tunnelma oli tiivis ja musiikki jälleen keskiössä.

Kosketinsoittaja Seppo Kantosen ja rumpali Joonas Riipan muodostama duo osoitti olevansa suomalaisen nykyjazzin kärjessä. Muusikoden saumaton vuoropuhelu ja persoonallinen konsepti loivat intensiivisen ja moniuloitteisen tunnelman, ja Monkin akustiikka nosti musiikkielämyksen parhaimmilleen. Muusikoiden lisäksi myös innostunut yleisö eli täysillä mukana konsertin alusta loppuun. Kuinka helppoa jazz voikaan olla kuunnella, kun muusikoilla on kaikki pelissä!

Kuvat: Olli Sulin

flame-kooste-kahden-miehen-galaksi-ai