Harmonikan rajat koutuksella Monkissa

23.2.2015 Uutiset

koutus pieniYksi Flame Jazzin kevään 2015 mielenkiintoisimmista tulokkaista on harmonikkataituri Harri Kuusijärven tuore Koutus-yhtye. Nykymusiikkiin erikoistunut klassisesti kouluttautunut Lapin poika Kuusijärvi on luonut persoonallisen konseptin soveltaen harmonikan mahdollisuuksia jazzin, progressiivisen rockin ja kansanmusiikin alueilla. Ilmaisuvoimainen sähkökitaristi Veikki Virkajärvi sekä mm. helsinkiläisiä keittiöitä soittamalla tunnetuksi noussut Tatu Rönkkö tukevat soitollaan Kuusijärven näkemystä saumattomasti. Monkissa perjantaina 27.2. kuultavassa konsertissa yhtyeen vieraana kuullaan lisäksi Mopo-yhtyeestä tuttua basisti Eero Tikkasta.

Kriitikot ottivat syksyllä 2014 yhtyeen debyyttialbumin vastaan ylistävillä viiden tähden arvioilla, joten Flame Jazz -yleisöllä on lupa odottaa kiehtovia nykymusiikin uusia tuulia.

Vuoden virkistävin tuttavuus.” -Turun Sanomat

Pe 27.2. klo 21 Harri Kuusijärvi Koutus @ Monk (Humalistonkatu 3, Turku)

​Harri Kuusijärvi – harmonikka
Veikki Virkajärvi – kitara
Tatu Rönkkö – rummut
Eero Tikkanen – basso