Joonas Haavisto Trio levynjulkaisukonsertissa huippusolistin kanssa

12.1.2016 Uutiset

Tivon PennicottPianisti Joonas Haaviston trio julkaisi tammikuussa 2016 kolmannen albuminsa oku. Kansainvälisesti menestynyt Haavisto on jalostanut trionsa ilmaisua pitkäjänteisesti, ja uusi levy onkin kypsä ja varmaotteinen mestariteos. Albumi julkaistaan kevään aikana Euroopassa ja Japanissa.

Joonas Haavisto Trion levynjulkaisukonsertissa kuullaan solistina amerikkalaista huippusaksofonistia. Kaksinkertainen Grammy-palkittu Tivon Pennicott on saanut tukevan jalansijan New Yorkin kuumimpien jazzmuusikkojen joukossa. Hän soittaa mm. Esperanza SpaldinginGregory Porterin ja Roy Hargroven yhtyeissä. Haaviston ja Pennicottin yhteistyön juuret ovat Miamissa, jossa he opiskelivat ja soittivat yhdessä Frost School of Musicissa vuosina 2005-2006.

 

Joonas Haavisto Trio & Tivon Pennicott (USA)
Pe 15.1. klo 19.00
Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2
Liput 10€ ovelta käteisellä.

Tivon Pennicott (USA) – saksofoni
Joonas Haavisto – piano
Antti Lötjönen – basso

Joonas Riippa – rummut