Jazzsiskot perjantaina Sigyn Clubilla

16.2.2016 Uutiset

Kolme maineikasta jazzlaulajaa estradilla, laulaen yksin ja yhdessä, yhdistäen äänensä perinteiseen pianotrio-kokoonpanoon. Tämä kokonaan naisjazzmuusikoista koottu yhtye esittää jazzstandardeja ja omia sävellyksiään vieden yleisön kiehtovien tunnelmien ja tarinoiden maailmaan.

Jazz Sisters esittelee hienolla tavalla kotimaisen jazzin naisosaamista. Laulajat Jenny Robson ja Mirja Mäkelä tunnetaan pitkän linjan kotimaisen jazzlaulun kulmakivinä. Ennakkotiedoista poiketen yhtyeen kokoonpanoon on tullut lisäys – Pori Jazzin vuoden 2012 taiteilija Nina Mya esiintyy Jazz Sistersin kolmantena laulajana. Yhtyeen rytmisektiossa on kiinnostava yhdistelmä kokemusta ja nuorta lahjakkuutta. Tuleva musiikin tohtori Riitta Paakki, New Yorkista hiljattain kotiutunut basisti Kaisa Mäensivu ja mm. Kvalda-yhtyeestä tuttu Hanne Luostarinen muodostavat laulajien taustalle oivan rytmiryhmän.

Flame Jazz -konsertti tarjoaa jazzsiskojen positiivista energiaa perjantai-illan alkuun!

Jazz Sisters
Pe 19.2. klo 19
Sigyn Club, Turun konservatorio
Linnankatu 60

Jenny Robson – laulu
Mirja Mäkelä – laulu
Nina Mya – laulu
Riitta Paakki – piano
Kaisa Mäensivu – basso
Hanne Luostarinen – rummut

Liput 15/10€ (Tiketti)
Ovet klo 18