Kuva: Klaus Elfving
23.02. klo 19:00

Location

Bar Ö WWW →
Address Linnankatu 7, Turku

Liput

13,5–16,5€

3TM

Teppo Mäkynen – rummut ja sampleri
Antti Lötjönen – basso
Jussi Kannaste – saksofoni

Vuoden Jazz-Emmalla palkittu 3TM soittaa helmikuussa Bar Ö:n intiimissä tunnelmassa ylistetyn Form-albuminsa materiaalia.

Trio ilman harmoniasoitinta antaa soittajille vapautta, mutta samalla vaatii vastuuta. 3TM on yhtye, jonka ilmaisu perustuu keskinäiseen vapauteen ja yksilölliseen vastuunottoon. Musiikki saa löytää uusia suuntia ja hengittää vapaasti, mutta pysähtyy välillä teknon kaltaiseen toistoon. Jokainen soitin on yhtä tärkeä ja taivoitteena on luoda yhteinen syvä soundi. Kehyksen muodostavat Teppo Mäkysen originaalisävellykset, joiden akustista äänimaisemaa rikastuttavat samplerin elektroniset värit.

Teppo Mäkynen on salolaislähtöinen muusikko, jonka musiikki ja rummut ovat valinneet palvelijakseen. Dynaamisuus ja herkeämätön svengi ovat Mäkysen tavaramerkkejä. Jussi Kannaste on valovoimainen tenorisaksofonisti, musiikillinen mietiskelijä ja temaattinen taikuri. Hänellä on uskomaton kyky rakentaa pitkäjänteisiä improvisoituja kokonaisuuksia. Antti Lötjönen on tarkka, svengaava ja kauniin oman äänensä löytänyt merkittävä kontrabasisti. Hän on maamme ylivoimaisesti käytetyin kontrabasisti, jonka musikaalisuus nostaa aina muut soittajat uudelle korkeammalle tasolle.

Liput: 16,50 € / opiskelijat ja eläkeläiset 13,50 €, Tiketti

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

KONSERTTI ON LOPPUUNMYYTY!