Antti Lötjönen. Kuva: Tuomas Timonen.
02.10. klo 22:00

Location

Café Tiljan, Åbo Svenska Teater WWW →
Address Eerikinkatu 13, Turku

Liput

15,5–20,5 €

Antti Lötjönen Quintet East

TOUKOKUULTA PERUUNTUNUT KONSERTTI SIIRTYY LOKAKUULLE!

Mikäli sinulla on lippu toukokuun konserttiin, Åbo Svenska Teaterin asiakaspalvelu neuvoo lipun vaihdossa. Ota yhteyttä ÅST:n lipunmyyntiin puhelimitse 02-277 7377 tai sähköpostitse biljetter@abosvenskateater.fi. 

 

Verneri Pohjola – trumpetti
Mikko Innanen – saksofoni
Jussi Kannaste – saksofoni
Antti Lötjönen – basso
Joonas Riippa – rummut

Maamme keskeisimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva Antti Lötjönen palaa Flame Jazz -lavalle tällä kertaa yhtyeen johtajana! Yli sadalla jazzlevytyksellä vaikuttanut, kansainvälisesti arvostettu basisti julkaisei keväällä odotetun soolodebyyttinsä We Jazz Recordsin kautta. Luvassa on tuplasti juhlahumua, kun Lötjönen juhlistaa levynjulkaisun lisäksi myös 40-vuotissyntymäpäiviään seuranaan Suomen eturivin jazztaiteilijat.

”Parempaa ison basson soundia ei Suomesta löydy mistään. Sointi on kiinteä, lämmin ja balladeissa kauniisti laulava, mutta tarvittaessa löytyy myös väkivahvaa potkua. Lötjönen malttaa hakea tehoja pelkistämällä ja yltää toisessa laidassa virtuoosisesti hehkuviin improvisaatioihin.” – Pentti Ronkanen, Keskisuomalainen

 

LIPUT Lippu.fi ja Åbo Svenska Teaterin lippukassa
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
Viking Club -etu 18 € (max 2 etua / asiakas)
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15,5 €

 

 

 

 

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

KONSERTTI ON LOPPUUNVARATTU!

Sisäänkäynti Café Tiljaniin Eerikinkadun ovesta, portaat 2. kerrokseen. Esteetön sisäänpääsy pyynnöstä, ilmoita tulostasi etukäteen ÅST:n lippukassalle, puh. 02 277 7377.

Konserttiin on myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja, jotta salissa säilyvät riittävät turvavälit. Suosittelemme THL:n ohjeistuksen mukaisesti käyttäämään kasvomaskia, ja tapahtumassa tulee noudattaa myös hyvää käsi- ja yskimishygieniaa! Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.

Konsertti striimataan livenä Flame Jazzin ja Jazz City Turun Facebook-sivuilla. Voit tukea Turun jazztapahtumatoimintaa ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä tästä linkistä! Keikka on katsottavissa Facebookissa 8.10. asti, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.