Antti Lötjönen. Kuva: Tuomas Timonen.

Antti Lötjönen Quintet East

02.10. klo 22:00

Location

Café Tiljan, Åbo Svenska Teater WWW →
Address Eerikinkatu 13, Turku
Liput: 15,5–20,5 €, Lippu.fi
Jaa →

TOUKOKUULTA PERUUNTUNUT KONSERTTI SIIRTYY LOKAKUULLE!

Mikäli sinulla on lippu toukokuun konserttiin, Åbo Svenska Teaterin asiakaspalvelu neuvoo lipun vaihdossa. Ota yhteyttä ÅST:n lipunmyyntiin puhelimitse 02-277 7377 tai sähköpostitse biljetter@abosvenskateater.fi. 

 

Verneri Pohjola – trumpetti
Mikko Innanen – saksofoni
Jussi Kannaste – saksofoni
Antti Lötjönen – basso
Joonas Riippa – rummut

Maamme keskeisimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva Antti Lötjönen palaa Flame Jazz -lavalle tällä kertaa yhtyeen johtajana! Yli sadalla jazzlevytyksellä vaikuttanut, kansainvälisesti arvostettu basisti julkaisee keväällä odotetun soolodebyyttinsä We Jazz Recordsin kautta. Luvassa on tuplasti juhlahumua, kun Lötjönen juhlistaa levynjulkaisun lisäksi myös 40-vuotissyntymäpäiviään seuranaan Suomen eturivin jazztaiteilijat.

”Parempaa ison basson soundia ei Suomesta löydy mistään. Sointi on kiinteä, lämmin ja balladeissa kauniisti laulava, mutta tarvittaessa löytyy myös väkivahvaa potkua. Lötjönen malttaa hakea tehoja pelkistämällä ja yltää toisessa laidassa virtuoosisesti hehkuviin improvisaatioihin.” – Pentti Ronkanen, Keskisuomalainen

 

LIPUT Lippu.fi ja Åbo Svenska Teaterin lippukassa
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
Viking Club -etu 18 € (max 2 etua / asiakas)
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15,5 €

 

 

 

 

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Sisäänkäynti Café Tiljaniin Eerikinkadun ovesta, portaat 2. kerrokseen. Esteetön sisäänpääsy pyynnöstä, ilmoita tulostasi etukäteen ÅST:n lippukassalle, puh. 02 277 7377.

Liput myynnissä nyt!

Jotta voimme varmistaa konserttipaikoilla riittävät turvavälit, on lippuja toistaiseksi myynnissä syksyn keikoille tavallista pienempi määrä. Muista siis hankkia lippusi ajoissa, ettet jää ilman!

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia koronapandemian aikaisiin rajoituksiin liittyen. Tiedotamme konserttien mahdollisista erikoisjärjestelyistä Jazz City Turun verkkosivuilla ja somekanavissa. Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssan oireita!