Antti Lötjönen. Kuva: Tuomas Timonen.
08.05. klo 22:00

Location

Café Tiljan, Åbo Svenska Teater WWW →
Address Eerikinkatu 13, Turku

Liput

15–20,5 €

PERUTTU: Antti Lötjönen Quintet East

KONSERTTI SIIRTYY LOKAKUULLE KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI!

Uusi konserttipäivä on 2.10.2020

Åbo Svenska Teaterin asiakaspalvelu on yhteydessä kaikkiin lipun varanneisiin ja ostaneisiin asiakkaisiin huhtikuun aikana ja neuvoo lipun vaihdossa tai palautuksessa. Mikäli olet ostanut lipun asiakaspalvelupisteestä jättämättä yhteystietojasi, ota yhteyttä ÅST:n lipunmyyntiin puhelimitse 02-277 7377 tai sähköpostitse biljetter@abosvenskateater.fi. 

 

Verneri Pohjola – trumpetti
Mikko Innanen – saksofoni
Jussi Kannaste – saksofoni
Antti Lötjönen – basso
Joonas Riippa – rummut

Maamme keskeisimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva Antti Lötjönen palaa Flame Jazz -lavalle tällä kertaa yhtyeen johtajana! Yli sadalla jazzlevytyksellä vaikuttanut, kansainvälisesti arvostettu basisti julkaisee keväällä odotetun soolodebyyttinsä We Jazz Recordsin kautta. Luvassa on tuplasti juhlahumua, kun Lötjönen juhlistaa levynjulkaisun lisäksi myös 40-vuotissyntymäpäiviään seuranaan Suomen eturivin jazztaiteilijat.

”Parempaa ison basson soundia ei Suomesta löydy mistään. Sointi on kiinteä, lämmin ja balladeissa kauniisti laulava, mutta tarvittaessa löytyy myös väkivahvaa potkua. Lötjönen malttaa hakea tehoja pelkistämällä ja yltää toisessa laidassa virtuoosisesti hehkuviin improvisaatioihin.” – Pentti Ronkanen, Keskisuomalainen

 

LIPUT 20,5 € / opiskelijat, eläkeläiset ja alaikäiset huoltajan seurassa 17,5 € / Viking Club -etu 18,5 € (max 2 etua / kortti) Ticketmaster, hinnat sisältävät palvelumaksun.

15743

 

 

 

Ennakkoliput ÅST:n lippukassalta Hansakorttelista ilman palvelumaksuja.

Opiskelijaliput konserttipäivänä 10 €!

Sisäänkäynti Café Tiljaniin Eerikinkadun ovesta, portaat 2. kerrokseen. Esteetön sisäänpääsy pyynnöstä, ilmoita tulostasi etukäteen ÅST:n lippukassalle, puh. 02 277 7377.