30.09.

Location

Silja Europa WWW →
Address 0600 157 00

Liput

Alkaen 15€

Emma Salokoski Ensemble @ Flame Jazz Cruise

Emma Salokoski – laulu
Tuomo Prättälä – kosketinsoittimet
Mikko Kosonen – kitara
Lauri Porra – basso
Marko Timonen – rummut

Emma-palkittu, Nelosen Kuorosodastakin tuttu  Emma Salokoski on monipuolinen laulaja, joka on työskennellyt laaja-alaisesti musiikin saralla ja levyttänyt niin jazzia kuin lastenlauluja. Tällä hetkellä hän kuitenkin keskittyy täysillä Emma Salokoski Ensembleen.

Yhtyeen kolmas albumi Valoa pimeään sisältää akustista ja ilmavaa popmusiikkia. Levylle on ikuistettu niin taianomaisia hetkiä, uljaan eeppisiä tunnelmia kuin intiimejä tuokiokuvauksia.

Emma on sanoittanut suuren osan uuden levynsä kappaleista ja kaikki laulut heijastavat hänen sielunmaisemaansa. Tekstit kertovat tarinoita rakkaudesta, haparoinnista, itsensä etsimisestä, intohimorikoksesta, lohdusta, janosta ja kaipauksesta.

Valoa pimeään -albumin on tuottanut Emma Salokoski Ensemblessä soittava arvostettu Tuomo Prättälä. Kappaleita levylle ovat Emman lisäksi kirjoittaneet muun muassa The Rasmuksesta tuttu Eero Heinonen, Tuomo Prättälä, Knipi sekä Louhivuoren perheestä Olavi, Kalevi ja Eva.

Upeaa Emma Salokoski Ensemblea kuullaan Flame Jazz Cruisella sunnuntai-iltapäivänä 30.9 Silja Europan Teatterissa klo 16.

Flame Jazz Cruise alkaa lauantaina 29.9.2012 klo 20.15, kun Silja Europan köydet irtoavat Turun satamasta. Risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Flame Jazz Cruisen konsertteihin.

www.emmasalokoski.fi