30.10. klo 10:0023:59

Location

10 konserttia Turun keskustan alueella
Address

Liput

Synttäripassi 120 € (sis.ruokailut). Yksittäiset konsertit 12–25 €

Flame Jazz 10 years!

Turun kulttuuripääkaupunkivuonna alkunsa saanut konserttisarja Flame Jazz järjestää ainutlaatuiset 10-vuotisjuhlat! Juhlapäivän aikana jazzia kuullaan aamusta iltaan kymmenessä eri konsertissa Turun keskustan alueella. Päivä alkaa aamukonsertilla Turun tuomiokirkossa Jukka Perkon ja Mikko Perkolan seurassa ja päättyy iltakeikkoihin Logomolla, jossa esiintyy mm. Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet. Juhlahumuun voi osallistua yhden konsertin taktiikalla tai vaikka koko päivän synttäripassilla, joka sisältää musiikkinautintojen lisäksi myös herkullisen jazzbrunssin Aboa Vetus Ars Nova -museon kahvilassa sekä synttäripäivällisen Tiirikkalassa.

Synttärijuhlintaan osallistuu mittava kattaus jazzin huippunimiä, mukana ovat mm. kaikki Flame Jazzin vuoden artisti -titteillä 2015-2019 palkitut muusikot. Ohjelmistossa on erityisiä duo-kokoonpanoja sekä paljon toivottuja artisteja, ja illan kruunaa kansainvälisen Sarah Vaughan -laulukilpailun voittaja vuodelta 2019, loistava newyorkilaislaulaja Samara Joy.

OHJELMA

Turun tuomiokirkko (Tuomiokirkonkatu 1)
klo 10 Jukka Perko & Mikko Perkola

Sibelius-museo (Piispankatu 17)
klo 11 Olli Soikkeli Trio

Aboa Vetus Ars Nova (Itäinen Rantakatu 4–6) Loppuunvarattu!
klo 12 Jazzbrunssi
klo 13 Riitta Paakki Quartet

Brunssi ja konsertti samaan hintaan 24,90 €, varaukset vain museon kahvilasta: pegasus@kahvila-otava.fi, puh 044-2390454.

Rettigin vanhan tupakkatehtaan auditorio, 5. krs (Nunnankatu 4)
klo 14 Verneri Pohjola & Mika Kallio: Animal Image

Pääkirjasto, Tieto-osasto, 2. krs (Linnankatu 2) Vapaa pääsy!
klo 15 Mopo

Tiirikkala (Linnankatu 3)
klo 16 Synttäripäivällinen

Bar Ö (Linnankatu 7) K-18, PÄÄSY KORONAPASSILLA
klo 18 3TM

Jazz Office Turku, Forum Kortteli (Linnankatu 11) / Facebook Live
klo 19 Kari Ikonen & Mikko Innanen

Jazz-toimistolle pääsy vain synttäripassilla! Sisäänkäynti Linnankadun ovesta.
Konsertin maksuton stream-lähetys näkyy Flame Jazzin Facebook-sivulla.

Studioscenen, Åbo Svenska Teater (Eerikinkatu 13, Paakarintalo 4. krs)
klo 20 Antti Lötjönen & Ville Herrala

Logomo, Logi-sali (Veturikatu) Koko ilta samalla lipulla! K-18, PÄÄSY KORONAPASSILLA
klo 21.30 Juhlamalja
klo 22.00 Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet
klo 23.00 Samara Joy feat. Pasquale Grasso (US) 

LIPUT: Lippu.fi
Synttäripassi 120 € (kaikki konsertit + brunssi ja päivällinen) PASSIT LOPPUUNMYYTY!
Yksittäiset konsertit 12–25 €

Flame Jazzin 10-vuotisjuhlilla otetaan käyttöön koronapassi Bar Ö:n ja Logomon konserteissa. Näin ollen tilaisuuksia eivät koske ravintolarajoitukset ja myyntiin saadaan täydet katsomot.

Koronapassin eli EU:n koronatodistuksen saat helposti ladattua Omakanta-palvelusta tai tulostettuna terveydenhuollosta. Helpoin tapa on ottaa siitä kuvankaappaus puhelimen galleriaan tai tallentaa pdf-tiedosto puhelimeen. Koronapassit tarkastetaan Bar Ö:n ja Logomon Logi-salin ovella.

Olet oikeutettu koronapassiin mikäli sinulla on kaksi koronarokotusta, joista jälkimmäisestä on kulunut vähintään 7 päivää TAI jos sinulla on korkeintaan 72 h vanha negatiivinen koronatestitulos TAI olet todistetusti sairastanut koronataudin 6 kk sisällä.

Mikäli et ole oikeutettu koronapassiin, voit halutessasi saada lippurahat takaisin. Lippujen palautus tapahtuu Lippupisteen kautta ainoastaan puhelimitse viimeistään 29.10.2021. Yhteystiedot löydät Lippupisteen verkkosivuilta: https://www.lippu.fi/campaign/yhteystiedot

Jazz City Turku ry pahoittelee koronapassin käyttöönotosta mahdollisesti aiheutuvaa mielipahaa.

Varsinais-Suomessa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa. Tapahtumissa tulee noudattaa myös hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Konsertteihin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa.

Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa vuonna 2021. Flame Jazz 10 years -tapahtuma toteutetaan osana merkkivuoden ohjelmaa.