19.09. klo 20:5520.09. klo 19:50

Location

Viking Grace WWW →
Address Turun satama, Turku

Liput

Flame Jazz Cruise 17

CLAUDIA CAMPAGNOL (DK)
JUKKIS UOTILA & FRIENDS (FI/EE)
NINA MYA: THE BLACK BEAT
KADI VIJA KEY PROJECT
VISA OSCAR FUSION 4
ALEKSI HEINOLA QUINTET

Flame Jazz Cruise tulee taas! Jo seitsemännentoista kerran järjestettävä jazzristeily tuo Itämeren aalloille jälleen odotetun minifestivaalin kuudella liekehtivällä esityksellä. Matkan aikana kuullaan vahvasti amerikkalaiseen jazzperinteeseen nojautuvaa poljentoa, sähköistä live-energiaa, sielukasta laulua, kuulasta tunnelmointia ja virtuoosista improvisaatiota!

 

OHJELMA – Kaikki aikataulut Suomen ajassa

Lauantai 19.9.

Klo 21.30 Flame Jazz Talk Show (Retro)
Klo 22.00 Aleksi Heinola Quintet (Retro)
Klo 23.15 Flame Jazz Jam Session (Retro)
Klo 23.00 Visa Oscar Fusion 4 (Vogue)
Klo 00.15 Nina Mya: The Black Beat (Vogue)

Sunnuntai 20.9.

Klo 13.00 Kadi Vija Key Project (Retro)
Klo 14.15 Flame Jazz Jam Session (Retro)
Klo 14.30 Flame Jazz Talk Show (Vogue)
Klo 15.30 Jukkis Uotila & Friends (FI/EE) (Vogue)
Klo 17.00 Claudia Campagnol (DK) (Vogue)

 

Lähtö Turun satamasta lauantaina 19.9. klo 20.55.
Paluu sunnuntaina 20.9. klo 19.50.

Normaali risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin risteilyn konsertteihin.

LIPUT: VIKING LINE

 

Terveysturvallisuus Flame Jazz Cruisella

Laivaan nousussa ja poistumisessa on ruuhkariskiä, joten näissä tilanteissa on syytä käyttää kasvomaskia. Maski on hyvä pukea jo ennen terminaaliin saapumista. Käytä maskia myös julkisessa liikenteessä ennen satamaan tuloa. Laivan eri myyntipisteissä on maskeja myytävänä.

Muista huolehtia hyvästä käsihygieniasta koko risteilyn ajan. Vaikka onkin mukava nähdä muusikoita ja ystäviä, niin pyri välttämään halailua ja kättelyä. Käsidesipisteitä löytyy laivalta runsaasti. Paras tapa huolehtia käsihygieniasta on pestä kädet vedellä ja saippualla useasti.

Laivan yleisökapasiteettia on pienennetty huomattavasti, jotta konserttipaikoilla pystytään säilyttämään tarvittavat turvavälit. Turvaväleistä myös muistutetaan laivalla kyltein ja kuulutuksin. 

Laivan muu ohjelmatarjonta on supistettu ja ravintoloiden aukioloajat poikkeavat normaalista. Huomioithan, että laivan kaikissa myyntipisteissä ei välttämättä oteta käteistä vastaan, suosi siis maksuvälineenä korttia.

Viking Linelta voi kysyä myös uusia palveluita, kuten ruuan ennakkotilausta hyttiin, premium-aamiaista pöytiintarjoilulla tai tax free -ennakkotilausta. Voit lukea turvallisesta laivamatkustamisesta lisää Viking Linen sivuilla.

ÄLÄ TULE LAIVALLE KIPEÄNÄ! Mikäli sairastut risteilyn aikana, pysy hytissäsi ja ota hyttipuhelimella yhteyttä laivan info-pisteeseen numeroon 9400.

Turvallista jazzristeilyä!