13.08. klo 17:0021:30

Location

Turku
Address

Liput

Vapaa pääsy

Flame Jazz Delivery: Jukka Eskola Soul Trio

Jukka Eskola – trumpetti
Mikko Helevä – Hammond-urut
Jaska Lukkarinen – rummut

Flame Jazz jatkaa supersuosittua Jazz Delivery -konseptiaan tällä kertaa Turun keskustassa Taiteiden yönä, kun kuljetusauton lavalle nousee liekehtivä Jukka Eskola Soul Trio! Keikoille on vapaa pääsy. Muistathan noudattaa turvavälisuosituksia!

Klo 17–17.30 Kauppatori (Yliopistonkadun ja Aurakadun kulma)
Klo 18–18.30 Forum Marinum
Klo 20–20.30 Itsenäisyydenaukio (Itäisen Rantakadun puolella)
Klo 21–21.30 Tuomiokirkko

Trioa johtaa television monista musiikkiohjelmistakin tuttu trumpetisti Jukka Eskola, rumpuja Turussa soittaa poikkeuksellisesti Jaska Lukkarinen, ja Hammond-urkuja Mikko Helevä. Nämä kotimaisen jazzin ehdottomat virtuoosit vakuuttavat niin taidoillaan kuin positiivisella energiallaan. Jokaisesta soittajasta huokuu musiikin ilo, ja yhteissoitto toimii luontevasti kuin hengitys. Yhtyeen musiikki koostuu originaaleista sävellyksistä sekä muutamista tarkkaan valikoiduista gospel- ja soul-vaikutteisista lainakappaleista. Bossa nova- ja sambarytmit sulautuvat monipuoliseen soul jazz -kokonaisuuteen saumattomasti.

Jukka Eskola Soul Trion musiikilliset esikuvat ovat peräisin pääasiassa 1950- ja 60-luvuilta, ja musiikin avainsanoina ovat juurevuus, rytmi ja svengi. Trio on hurmannut hienostuneella dynamiikallaan niin kuulijat kuin kriitikotkin. Viime vuonna julkaistun Steamy!-albumin uudet kappaleet esittelevät entistä vapautuneemman yhtyeen, joka haastaa itseään soitannollisesti uskomattomiin suorituksiin.