Kuva: Tero Ahonen
29.05. klo 15:0021:00

Location

Turun alueella
Address

Liput

Kuljetusmaksu 50 € + liput 15 € / hlö

Flame Jazz Home Delivery: Timo Lassy Trio (TÄYNNÄ!)

Flame Jazz aloittaa jazzin kotiinkuljetukset! Haluatko ilahduttaa perhettäsi tai ystävääsi kuumimpien jazztähtien yksityiskeikalla? Ensimmäisessä Flame Jazz Home Delivery -illassa esiintyy Timo Lassy Trio!

Timo Lassy – saksofoni
Ville Herrala – basso
Jaska Lukkarinen – rummut

Saksofonisti-säveltäjä Timo Lassya voi hyvällä syyllä kutsua yhdeksi maamme valovoimaisimmista jazzmuusikoista. Lassy on saavuttanut niin liveyleisön ja levynostajien kuin kriitikoidenkin jakamattoman suosion. Hänen musiikissaan korostuvat huippuunsa hiottu yhtyesoittaminen, vahvat sävellykset sekä ilmaisuvoimainen live-energia. Lassyn 13-vuotinen sooloura on poikinut kahdeksan kansainvälisesti julkaistua levytystä, joista Moves-albumi palkittiin Emma-gaalassa vuoden 2018 jazzlevynä. Tänä vuonna julkaistulla Big Brass -livelevyllä Lassyn vakiokokoonpanon rinnalla kuullaan maineikasta Ricky-Tick Big Bandin vaskisektiota.

Turkulaista kotiyleisöä varten Timo Lassy on kasannut triokokoonpanon, johon kuuluvat kotimaisen jazzin kovatasoiset luottonimet, basisti Ville Herrala ja rumpali Jaska Lukkarinen. Luvassa on musiikkia Lassyn terävästä sävelkynästä sekä tunnettuja jazz-iskusävelmiä.

PÄIVÄ ON LOPPUUNVARATTU!

Flame Jazzin kotiinkuljetusauton voi tilata Turun alueella omalle pihalle klo 15-21 välisenä aikana. Bändi soittaa kuorma-auton lavalla kussakin pihassa n. 15 minuutin esityksen, ja tilaajat voivat kuunnella musiikkia pihalla tai ikkunasta sopivan turvavälin päässä, voimassaolevia kokoontumisrajoituksia noudattaen.

Koko kulttuurialalla eletään haastavia aikoja yleisötapahtumien peruutusten vuoksi. Flame Jazzin kotiinkuljetuskeikkojen yhteydessä yleisöllä on mahdollisuus osoittaa tukensa alalle myös lunastamalla hieman hintavammat kulttuurinystävän kannatusliput.

Toukokuussa on voimassa 10 henkilön kokoontumisrajoitus. Huomioithan siis, että tilaajana voi olla korkeintaan 5 hengen ryhmä, ja konserttia ei voida järjestää kerrostalon pihassa.

 

TILAUKSET JA LIPUT: info@jazzcityturku.fi HUOM! Tilaukset 22.5. mennessä!
Perushinta: kuljetusmaksu 50 € + liput 15 € / hlö (lapset 0-14 v. ilmaiseksi)
Eläkeläishinta 1-2 hlö: pelkkä kuljetusmaksu 50 €
Kulttuurinystävän kannatushinta: kuljetus- ja tukimaksu 100 € + liput 15 € / hlö

Tilaa esitys lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@jazzcityturku.fi. Kerro sähköpostissa osoite Turun alueella, jonne haluat jazzin kotiinkuljetuksen sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat vastausviestinä tilauksen maksuohjeet ja lisätietoja. Voit esittää viestissä myös aikataulutoiveen, mutta lopullinen esiintymisaika vahvistuu viikon 22 alussa, kun saamme suunniteltua päivän kuljetusten reitin. Esityksen kesto on n. 15 minuuttia.